![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Подкрепям напълно казаното от hasplu.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
hasplu написа:напълно съм сигурен, че езикът вече стана неприемливо вулгарен и отвратителен!!!! не разбирам защо още му се обръща внимание на това комплексарче и тази тема е още на дневен ред!!!!!!!! убеден съм, че е крайно време да се закрие темата и да си напомним всички какъв е форума и какви сме повечето от участниците му!
Приканвам всички интелигентни (изключая непораснали сополанковци - комплексари с мания за величие) участници да игнорират постовете тук и темата да си отмре от самосебе си - като не се връзвате на изсмукани провокации!!!!!
Все още следя форумите, участник съм от създаването на портала, но все по-малко се считам за юрист, чието внимание би трябвало да се задържа в lex.bg!!!!!
дано да греща........дано!?
marss написа:Kris първо ,поздравления за това което си направил за/против)))/ казусите, бъди сигурен че мноооооооого хора са ти благодарни и второ абе пич защо влизаш в такива глупави спорове ,бе свиркай си и не им обръщай внимание на "критикарите"., а се замисли ЗАЩО е тази критика?
Пожелавам ти УСПЕХ
Sarkis_999 написа:Kris, с цялото ми уважение към теб ще си позволя да направя извадка от ЗСВ където е казано какви съдилища има в Б-я и какъе е техният обхват:
valentina.dimitrova написа:mislq,4e susurjanieto na temata "VAS otmeni kazusite" otdavna izrodeno,prevru6tayki se v diskusiq "koi e po-po-nai" ili ...koi moje po-dobre da lae
sred oblaka ot naprejenie m/u kriss i X,nqkoi moje li da mi otgovori po TEMATA> otmeniha li kazusite !?
hebigatsu написа:8) За kris_maturata,
С риск да си навлека "гнева" ви млади момко, ще си позволя последващият коментар.
До този момент търпях безочливото ви поведение, тъй като първоначалните емоционални изблици ги отдавах на младостта ви. С последните ви постове се убедих, че се касае за очевидна липса на каквато и да е скромност, както и на липса на елементарна култура. Да- Да... правилно сте разбрали. Не мога да квалифицирам, по друг начин употребата на неприятни епитети, по отношение на колеги от форума, само защото ви задават въпрос на който не можете да отговорите или ви опонират, а вие не можете да се аргументирате.
Най- силно впечатление от "творчеството" ви по тази нишка ми направи изявлението, че пишещите тук завистници не следва да се заяждат с вас, щото не били постигнали вашите "успехи". Та в тази връзка си позволих да се разровя в страницата на ВАС, но ..... каква беше изненадата ми, като установих, че вашите "успехи" от масата образувани производства с намесено вашето име са само и единствено, няколкото уважени молби за ........ПОПРАВКА НА ЯВНА ФАКТИЧЕСКА ГРЕШКА.![]()
Тъй като може и да съм пропуснал акта по спечеленото от вас производство, в калабалъка,... то бихте ли ми го посочили...., че нещо не го намирам.
![]()
![]()
А междувременно, малко доза скромност не би ви навредила. А още по-добре би било да се извините за непристойното си поведение и за в бъдеще да проявявате повече уважение към чуждото мнение.
![]()
Поздрави!!!![]()
![]()
ПП: Преди да решите да ме репликирате в досегашния си стил или да ми отправите покана като на hasplu в стил " ....оринатор, искаш ли да си направим една среща, понеже си много отворен и да ми обясниш какъв комплексар съм на живо, понеже тук е много лесно да го напишеш ??? ...", хубаво си помислете, щото може и да приема с най-дебело удоволствиевъпреки, че засега съм добронамерен. Предполагам си личи от официалния тон.
![]()
![]()
chadel написа:матурата ти бате си за комиците, честно ти каааааааам, по постовете ти си личи че си отчаян онанист с мания за величие. Ха ха h, кво друго да очакваш от такива от ПИФ. Пък ако те вида на живо бацееееее, ше ти обърна вътънката честно ти кааааааам, останалите колеги да извиняват за грубия тон, ама ти си го заслужаваш щото заля тази тема със словесна помия серсем..
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта