начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Дебат Donna - REVOLUTION (отпадъци от теми-2)

Дискусии на тема съдебната власт в България

Дебат Donna - REVOLUTION (отпадъци от теми-2)

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 16:09

donna написа:system , като си рекъл конкурсното начало ,кво пречи да е тест и той да се проверява електронно и като чета истерията в темата за конкурса за младши съдии предлагам преди теста всички да минат на психо преглед /ама сериозен/, де на шега де на амйтап ама тия деца участвали в конкурса за младши направо ме стресираха . Веднъж основни неща не зная/простено да им е млади са/ , ама втори път издивяха в темата . :wink:

Така е и на колегите лелки и чички тоже. :lol: Аз като следях темата за конкурса за нотариуси , направо тръпки ме побиха.Толкова елементарни грешки , такава истерия , викам си ударила ги е критическата , ама трябва да е сигурно , че няма нещо повече от хормонален дисбаланс! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Re: Нужен е истински дебат за реформиране на съдебната система

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 16:53

:mrgreen:
Последна промяна donna на 21 Май 2009, 20:14, променена общо 1 път
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 17:23

donna написа::lol: Революцио ,може да имаш приятел нотариус от новите ,но моята жалба отпътува към ЕСПЧ ,така че си трай и чакай ! И от къде знаеш ,че има грешки когато отговорите на казуса не са публикувани , такива и на съда не бяха представени ?

Ние от Държавния нотариат всичко знаем! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 17:27

donna
Старши потребител

Мнениеот portokal » 21 Май 2009, 17:30

Ще помоля модератора да помести последните изцепки на Револяцията в нотариалната тема ,а тука да изтрие разговора помежду нас двамата.

Що се отнася до мен - няма. :P
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 17:44

от donna на 21 Май 2009 02:29 pm
system , като си рекъл конкурсното начало ,кво пречи да е тест и той да се проверява електронно и като чета истерията в темата за конкурса за младши съдии предлагам преди теста всички да минат на психо преглед /ама сериозен/, де на шега де на амйтап ама тия деца участвали в конкурса за младши направо ме стресираха . Веднъж основни неща не зная/простено да им е млади са/ , ама втори път издивяха в темата .

donna написа:Революцио ,темата касае друго ,но явно моите жалби много те дразнят ,ами жалък си това е . А не ти е и работа да се вреш там ,но понеже много знаеш я да видим от къде знаеш отговорите на казуса ,кой ти ги каза и т.н .
Ще помоля модератора да помести последните изцепки на Револяцията в нотариалната тема ,а тука да изтрие разговора помежду нас двамата.

Общо взето , за това иде реч!Присмял се хърбел на щърбел.Но ние си я знаем лел' Donna! :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 17:45

donna
Старши потребител

Мнениеот error » 21 Май 2009, 17:58

donna написа::D Портокал ,тебе никой не те пита ,не си модератор:wink:

Portokal е модератор. Аз също мисля, че за да си остане сериозна, темата трябва да се модерира. Вкл. и този пост.
Аватар
error
Потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 18:04

Последна промяна donna на 21 Май 2009, 20:13, променена общо 1 път
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 18:16

donna написа:Е като е модератор да си мери думите ,щото тая от като я зная винаги е прекалявала нали така Мире -все пак тук не ти е АДВ /знаеш или се сещаш какво имам предвид /, но в случая се разля ама от всякъде ,на нея отдавна тр. да и е ясно ,че е много трудна за понасяне демек непоносима е . Ако е такава и в съда пази боже от такова чудо .
Помолих разговора с това недоразумение Революцията да се премести това е !
Да допълня личните ми жалби не са работа на тоя нещастник революцията , както и на пловдивската му подгласничке портокал с картинка до ника си не какво да е ,а патица!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
donna пак не си е пила хапчетата и е живото доказателсво , че идеята й за психо преглед е много резонна. :lol: :lol: :lol: Хахахаха , ама най-якото е как доказано най-истеричната персона , съзря истерия в поведението на кандидатите за младши съдии! :mrgreen: Неведоми са пътищата Господни!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот system » 21 Май 2009, 18:32

Колеги, моля ви, нека не се караме. приех идеята на Дона за психотестовете съвсем сериозно, и то не заради нея или мен, или на Революшън, а заради изискването на закона (поне старият ЗСВ имаше такова, за действащия не съм сигурен ... с оглед авторите :wink: ). Да оставим нотариусите и отново да се заемем с темата. Ако сте съгласни. Дона, Революшън ... мир, а ? :)
system
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 20:12

:D Мир няма да има , но понеже помолих модератора ,а той се оказал лицето с ник портокал и патица до ника да изтрие лигавщините на революцията /щото на тоя вчерашен хлапак много неща не са му ясни /и целия дебат с мен ще изтрия моето писане . Това достатъчно ли е?
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 20:45

donna написа:Кукукукуригууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

:lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 20:52

Е ето един за освидетелстване ,зная ,че детето пие много и не е добре с психиката ,когато изпадне в това състояние ,но да манипулира цитати е просто просташко , второ това явно те прави голям мъж и трето дано никога не влезеш в тая система наречена съдебна ,защото ще потвъриш мнеието ми ,че сериозен психотест е задължителен !
Ето затова мир няма да има ,но започвам да се питам това дете пияно ли е или дрогирано ?

И ще помоля модератора с патица до до ника си , тази "прекрасна принцеса" да не трие горния пост на революцията ,щото и тя е участвала в това.

ЕТО ЗА ТИЯ ДЕТО ИСКАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ МЪЖЕ КАТО РЕВОЛЮЦИЯТА ФОРМУЛАТА КАК СТАВА С МАНИПУЛИРАНЕ НА ЦИТАТА :

Код за потвърждение: Избери целия код
[quote="donna"]**** [/quote]
Последна промяна donna на 21 Май 2009, 21:03, променена общо 1 път
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 21:03

donna написа:Е ето един за освидетелстване ,зная ,че детето пие много и не е добре с психиката ,когато изпадне в това състояние ,но да манипулира цитати е просто просташко , второ това явно те прави голям мъж и трето дано никога не влезеш в тая система наречена съдебна ,защото ще потвъриш мнеието ми ,че сериозен психотест е задължителен !
Ето затова мир няма да има ,но започвам да се питам това дете пияно ли е или дрогирано ?

И ще помоля модератора с патица до до ника си , тази "прекрасна принцеса" да не трие горния пост на революцията ,щото и тя е участвала в това.

Хубаво , че "дискусията" се развива чрез писане , защото тука някъде вече лелка доона , вече и е избила пяна на устата и ако трябваше да говори , нищо нямаше да и се разбира , освен някакво гъргорене...гър , ггер, гър , гър.Защо бе госпожа , толкова ли те мързи да идеш до аптеката да си изпълниш жълтата рецепта! :lol: :lol: Притеснявам се за теб , да не дават ексклузивен репортаж в 10.00 по новините , как с разрошена коса щурмуваш някоя зоологическа градина да търсиш , да тепеш патици! :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 21:07

REVOLUTION написа:
donna написа:Е ето един за освидетелстване ,зная ,че детето пие много и не е добре с психиката ,когато изпадне в това състояние ,но да манипулира цитати е просто просташко , второ това явно те прави голям мъж и трето дано никога не влезеш в тая система наречена съдебна ,защото ще потвъриш мнеието ми ,че сериозен психотест е задължителен !

Хубаво , че "дискусията" се развива чрез писане , защото тука някъде вече лелка доона , вече и е избила пяна на устата и ако трябваше да говори , нищо нямаше да и се разбира , освен някакво гъргорене...гър , ггер, гър , гър.Защо бе госпожа , толкова ли те мързи да идеш до аптеката да си изпълниш жълтата рецепта! :lol: :lol: Притеснявам се за теб , да не дават ексклузивен репортаж в 10.00 по новините , как с разрошена коса щурмуваш някоя зоологическа градина да търсиш , да тепеш патици! :lol: :lol:

Без думи и без коментар . Като изтрезнееш ще мислиш по друг начин.
А сега мода да си свърши работата! Човека не е добре , недай си боже и да е дрогиран ! Детенце , така както си тръгнал по -далече от попрището на младши адвокат няма да стигнеш .
donna
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Май 2009, 21:21

donna написа:Без думи и без коментар . Като изтрезнееш ще мислиш по друг начин.А сега мода да си свърши работата! Човека не е добре , недай си боже и да е дрогиран ! Детенце , така както си тръгнал по -далече от попрището на младши адвокат няма да стигнеш .

Това ли е без коментар и без думи.Хахахахахахаха.Не можеш да подтиснеш истеричните си позиви.Виждам , че полагаш усилие , но явно макар и да съзнаваш свойството и значението на постъпките си , не можеш да ги контролираш. :lol:

П.П
Не крещи срещу монитора , той не е виновен.Просто спазвай лечението си! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот system » 21 Май 2009, 21:24

REVOLUTION написа:
donna написа:Кукукукуригууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

:lol: :lol:

Стига де ... REVOLUTION, моля Ви ...
donna написа:Е ето един за освидетелстване ,зная ,че детето пие много и не е добре с психиката ,когато изпадне в това състояние ,но да манипулира цитати е просто просташко , второ това явно те прави голям мъж и трето дано никога не влезеш в тая система наречена съдебна ,защото ще потвъриш мнеието ми ,че сериозен психотест е задължителен

donna, достатъчно.
Колеги, нека спрем до утре. Предполагам, всички сме уморени и изнервени. Още веднъж моля, donna, REVOLUTION, мислено си стиснете ръцете. Поне временно примирие :oops:
system
Активен потребител

Назад към Съдебна власт