начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Невнесена данъчна декларация за 2002г от пенсионер по гражда

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Невнесена данъчна декларация за 2002г от пенсионер по гражда

Мнениеот teri » 03 Дек 2003, 09:58

Пенсионер съм, но работя по граждански договор и за миналата година не съм попълвала Данъчна декларация и не съм внасяла здравни осигуровки, защото не знаех, че трябва. Моля, отговорете ми ще имали глоби за това?Благодаря Ви!Мога ли сега да ги подам? Помогнете ми!
teri

Re: Невнесена данъчна декларация за 2002г от пенсионер по гр

Мнениеот 123 » 10 Дек 2003, 15:35

Неподаването на годишна данъчна декларация за доходи от предходната година се санкционира с глоба от данъчните органи. Може да се и подаде и сега, т. е. след срока, но отново подлежи на глоба. Работещият пенсионер не е необходимо да се осигурява.
123

Назад към Данъчно право