начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Изплащане пенсия... помощ

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изплащане пенсия... помощ

Мнениеот gribog » 02 Юли 2006, 14:57

Придобих право на пенсия 23.12.2003 ( подал съм необходимите документи и ми беше отказана такава). След решение на ВАС (04.2006г.), ръководителя на СУСО се разпорежда пенсионен отдел да ми отпусне исканата пенсия. Надявам се, че същата ще ми бъде отпусната от датата на придобиване на правото и съответно изплатена от тази дата ( и нормално ли е да чакам повече от 2 месеца?) или ще е необходимо отново да си търся правата по съдебен ред ?
Благодаря предварително за мненията!
gribog
Младши потребител

Re: Изплащане пенсия... помощ

Мнениеот gribog » 28 Дек 2008, 02:03

Получих я!
gribog
Младши потребител

Мнениеот e.i.t. » 28 Дек 2008, 14:48

Честито, ама след 2 години ли я получи?
e.i.t.
Младши потребител

Мнениеот donna » 28 Дек 2008, 14:51

Да на куп от датата на придобиване на правото следва да е .
Лошото е че като се води дело , спечелиш ли го плащат ти на куп ,ама без лихвите ,а те понякога не са малко.
donna
Старши потребител

Назад към Данъчно право