начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Въпрос за данък на инвалид

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за данък на инвалид

Мнениеот milenmetodi » 07 Мар 2012, 22:48

Здравейте,
Предварително благодаря за евентуалната помощ. Значи майка ми е инвалид 96% пожизнено и на нейно име притежава автомобил, за който миналите две години не е плащано данък. Баща ми също е инвалид 80% пожизнено и на негово име притежава автомобил- също не е плащан данък - с подадени декларации и за двата автомобила. Сега тази година идва съобщение че трябва да плати данък , който е на колата на майка ми, а на майка ми - нищо - никакъв данък за която и да е от двете коли. Как така стана така или ПАК нещо са сгрешили?
milenmetodi
Нов потребител

Назад към Данъчно право