начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

мога ли да бъда освободен от такса смет

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

мога ли да бъда освободен от такса смет

Мнениеот joro1970 » 08 Мар 2010, 12:19

прес 2007г. се разведох и семеиното жилище се раздели по споразумение по 1/2 и на двете ни деца едното живе е при мене но в др жилище което си е нотариално и законо само мое на него ас си плащам всички данаци и такси .на другото жилище което е на сина ми което полагащата му част дори не е направено за живеене искат да плащам такса смет (поради липса на средства не съм му извадил нотариален акт). прес тези 3 г. подавах молби но не ме освобождаваха от такса смет и естествено ас отказвах да плащам .имам няколко срещи с кмета на общината на които тои ми обещаваше че ще реши моя спор с общината но всичко беше усно .в началото на годината ас подадох молба ,мина 1 месец но отговор не получавам и незнам какво др да предприема . моля за помош.
joro1970
Нов потребител

Назад към Данъчно право