- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Гарантиран минимален доход!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Гарантиран минимален доход!
Колко е и кога е променян последно!? Ако може да ми дадете линк към акта с който е променен - най-вероятно става въпрос за ПМС!!! ... и друго ме интересува: не можах да намеря НАРЕДБА № РД-07-5 от 16.05.2008 г. за условията и реда за отпускане на целева помощ за отопление, но преди последнта актуализация от юли месец!?
- fire73
- Младши потребител
Re: Гарантиран минимален доход!
Наредбата я има в сборник на издателство "СИБИ"-Социално подпомагане.Изданието е доколкото си спомням от 2008г или 2009г.Ще се радвам, ако съм била полезна.В КСО трябва да е отразена промяната в ГМД-някъде под линия беше, но нямам спомен точно в пояснение на коя разпоредба .
- n6391
- Потребител
Интересува ме ГАРАНТИРАНИЯ МИНИМАЛЕН ДОХОД!!! Наредбата я четох, но в самата нея пише, че: "чл.2 (3) Основа за определяне на диференцирания минимален доход за отопление е гарантираният минимален доход (ГМД), чийто месечен размер се определя с акт на Министерския съвет." Ето това ГМД ме интересува колко е??? Трябва ми този акт на МС - най-вероятно е постановление но не го намирам!!!!
- fire73
- Младши потребител
fire73 написа:Интересува ме ГАРАНТИРАНИЯ МИНИМАЛЕН ДОХОД!!! Наредбата я четох, но в самата нея пише, че: "чл.2 (3) Основа за определяне на диференцирания минимален доход за отопление е гарантираният минимален доход (ГМД), чийто месечен размер се определя с акт на Министерския съвет." Ето това ГМД ме интересува колко е??? Трябва ми този акт на МС - най-вероятно е постановление но не го намирам!!!!
fire73 написа:и друго ме интересува: не можах да намеря НАРЕДБА № РД-07-5 от 16.05.2008 г. за условията и реда за отпускане на целева помощ за отопление, но преди последнта актуализация от юли месец!?
poli_g написа:НАРЕДБА № РД-07-5 от 16.05.2008 г. за условията и реда за отпускане на целева помощ за отопление
(редакция от 08.09.2009 г.)
След като не ви интересува, въпреки, че я издирвате с оглед изложеното в първи пост- заличавам. ПМС ще си намерите сам.
- Гост.
- Старши потребител
65.lv e
- ivan33
- Потребител
Търсих последно изменение днес, но не намерих.
Имам към днешна дата само това:
Постановление № 6 на МС от 15.01.2009 г. за определяне на нов месечен размер на ГМД, Обн., ДВ, бр. 7 от 27.01.2009 г., в сила от 1.01.2009 г., според което считано от 1 януари 2009 г. се определя месечен размер на гарантирания минимален доход 65.00 лв., като размерът се определя за пълен календарен месец.
Има ли наистина нов, по- висок размер към днешна дата- 08.12.2011 г.?
Имам към днешна дата само това:
Постановление № 6 на МС от 15.01.2009 г. за определяне на нов месечен размер на ГМД, Обн., ДВ, бр. 7 от 27.01.2009 г., в сила от 1.01.2009 г., според което считано от 1 януари 2009 г. се определя месечен размер на гарантирания минимален доход 65.00 лв., като размерът се определя за пълен календарен месец.
Има ли наистина нов, по- висок размер към днешна дата- 08.12.2011 г.?
- Julyan
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|