начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Моля посъветвайте ме- безисходица!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля посъветвайте ме- безисходица!

Мнениеот vavava » 06 Ное 2008, 16:03

Здравейте Уважаеми адвокати / юристи. Принудена съм да се обърна към Вас понеже положението ми е нетърпимо.

Продавачка съм в един магазин за ел.части. Наскоро клиенти купиха част, обаче после, на др ден се върнаха и казаха че е счупена. Наистина от едната страна имаше счупено, но аз съм сигурна , че те са го направили. Нали гледат частта? Доста време стояха? А, това нее нещо незабележимо. Обиждаха ме и обвиняваха, че не съм издала касова бележка, но аз я имам в паметта на апарата. Винаги издаваме защото шефа понякога праща хора д апроверят :)

Сега ме плашат с Комисията за потребителите...не знам каква е тя? как да се защитя?

Благодаря Ви сърдечно
vavava
Младши потребител

Re: Моля посъветвайте ме- безисходица!

Мнениеот wewew » 06 Ное 2008, 18:01

Първо поясни малко, за каква част става въпрос, какво е увреждането / счупването/, как може да бъде предизвикано то- дали от клиентите или от производителя, по Закона за защита на потребителите трябва да имаш книга или акт за рекламация, впиши им я там, опиши проблемите и най важната - решението на шефа ти - удовлетворява рекламацията или не. Ако и той-прецени, че счупването е от страна на клиентите ви и нежелае да заплати левовата равностойност - нека да викат Комисията за защита на потребителите, ако има какво да защитават де....,. Много внимателно опишете проблема и неговото разглеждане в акта за рекламация.Издайте го на основание касовата бележка и приложете копие или дубликат от нея към акта за рекламация.
wewew
Нов потребител

Re: Моля посъветвайте ме- безисходица!

Мнениеот satir » 06 Ное 2008, 18:05

това шега ли е? а? вавав и вевеве??? :D
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Търговско право