начало

Луиза Стоева оглавява Нотариалната камара Луиза Стоева оглавява Нотариалната камара

Изисквания(закон) за развлекателни автомати

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изисквания(закон) за развлекателни автомати

Мнениеот vankata1983 » 29 Сеп 2009, 11:54

Здравейте,тьй като гледам форума е доста полезен имам едно запитване

Мисля да отварям зала с разлекателни електронни игри,които не са свьрзани с изплащане на печалба.Ще се водят кьм ЕООД,като помещението имам статут за такьв тип дейност.
Вьпросите ми са няколкото е тьй като неможах да намеря никьде специално за равлекателните игри,тьй като закона пише в 90% за хазарните,коеот в случая мисля не ме касае:

-какви са изискванията за помещението-задьлжително ли е тоалетна,чешма и т.н.,т.е. изискванията на ХЕИ
-има ли специално изискване от това на какво разстояние от училище трбява да се намира помещенеито?Ако да,на какво разстяоние и дали от сградата на училището или от входа на сградата(училището)
-задьлжителен ли е касов апарат,или може да се позлван билети-какво имам пвпредвид.Имам познат който не е от Варна,но си има зала за такива игри,и вместо касов апарат позлва талони 1000бр за 30лв,на стойност 300лв
-тьй като игрите ще се водят кьм ЕООД,ще се избегне патентния даньк за 1бр игра(мисля да са 8бр),ще трябва ли други даньци (като изключим приходи-разходи) кьм машините да се плащат?
-някакви по специфчни особенности кьм изискванията ако се сетите може да споделите

Ще сьм благодарен ако ми помогнете
vankata1983
Нов потребител

Назад към Търговско право