Здравейте,
Предстои ми да правя съкращаване на щата , но не съм сигурен как да докажа при равна квалификация на определени лица, че единия се справя по-добре с работата от другия за да нямам проблеми при бъдещ съдебен процес от страна на съкратените служители.Нямам опит и не знам как най-точно да се формулира съкращаването на едни лица за сметка на други, как да го докажа документално при бъдещи спорове, че едното лице върши по-добре работата си от другото лице.Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 25 Фев 2025, 12:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съкращаване на щата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: съкращаване на щата
А Вие колега ли сте?!
По написаното от Вас оставам с убеждение, че сте служител в отдел ТРЗ или счетоводител. АКо имате притеснения, относно юридическата страна на нещата, е редно да се обърнете към юриста във фирмата. Това е негово задължение.
По написаното от Вас оставам с убеждение, че сте служител в отдел ТРЗ или счетоводител. АКо имате притеснения, относно юридическата страна на нещата, е редно да се обърнете към юриста във фирмата. Това е негово задължение.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
АЙДЕ ЗАПОЧНАХМЕ С ГОЛЯМОТО САМОЧУВСТИЕ, АКО ИСКА НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ГО НАПРАВИ, АКО НЕ ДА СИ СПЕСТИ КОМЕНТАРИТЕ!
- todor71
- Нов потребител
КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ОТГОВОРА МИ ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАВЪРШИШ ПРАВО И ДА СИ ОТГОВОРИШ САМ НА ВЪПРОСА. ПИТАЙ В САЙТА НА ОДИТ.ИНФО. ТАМ КОЛЕГИТЕ ТИ СА ЗАПОЗНАТИ ДОСТА ДОБРЕ.
И НЕ ПИШИ С ГОЛЕМИ БУКВИ. ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА ВИКАНЕ.
С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ СЪКРАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ВАШЕТО ДРУЖЕСТВО.
И НЕ ПИШИ С ГОЛЕМИ БУКВИ. ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА ВИКАНЕ.
С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ СЪКРАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ВАШЕТО ДРУЖЕСТВО.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
ДЕКАН ЛИ СИ МЕКАН ЛИ СИ ДАЛЕЧ СИ ОТ КЛАСАТА НА ЕДИН ДОБЪР ЮРИСТ ИЛИ СЧЕТОВОДИТЕЛ.АЗ СЪМ ЮРИСТ И СЪМ БИЛ СПЕЦИАЛИСТ В ДРУГА ОБЛАСТ И ПО ПРИНЦИП СЕ ДОСЕЩАМ КАК ДА ГО НАПРАВЯ СЪКРАЩЕНИЕТО, НО ВСЕ ПАК ИСКАХ ПО ОПИТНИ В ТАЗИ ОБЛАСТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ.
ВСЯКА ПРОФЕСИЯ СИ ИМА СВОИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И ВООБЩЕ НЕ ОМАЛОМАЖВАЙ ТРУДА НА ИКОНОМИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ТЕ МОГАТ ТИ НЕ СИ И СЪНУВАЛ!!!
НО ЯВНО ТИ СИ ДРЕБНА ДУШИЧКА , КОМПЛЕКСАРЧЕ...
ВСЯКА ПРОФЕСИЯ СИ ИМА СВОИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И ВООБЩЕ НЕ ОМАЛОМАЖВАЙ ТРУДА НА ИКОНОМИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ТЕ МОГАТ ТИ НЕ СИ И СЪНУВАЛ!!!
НО ЯВНО ТИ СИ ДРЕБНА ДУШИЧКА , КОМПЛЕКСАРЧЕ...
- todor71
- Нов потребител
Мерси, мерси...
Ще питам Декан какво сънува, че да направя нещо, което той не е сънувал.
В духа на темата, ще препоръчам и консултация с икономист - счетоводител ТРЗ, защото те имат практически опит и отношения с ИТ - другият орган, който може да ви създаде проблеми.
Ще питам Декан какво сънува, че да направя нещо, което той не е сънувал.
В духа на темата, ще препоръчам и консултация с икономист - счетоводител ТРЗ, защото те имат практически опит и отношения с ИТ - другият орган, който може да ви създаде проблеми.
- SashkoS
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|