начало

245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища 245 са кандидатите за 17 места в административните съдилища

Какви документи трябват за да си построя затвор или гробище?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какви документи трябват за да си построя затвор или гробище?

Мнениеот namakak » 21 Авг 2009, 20:01

Идеята ми е породена от новото авторитетно правителство и нищожните пенсийки за 2010 г.Това е мотивацията за частен затвор и не за кокошка,и райско пълно с цветя частно гробище.
Първо имат ще ми трябва според изисвана площ за едно от двете набелязвания,после какво?
Аватар
namakak
Потребител

Re: Какви документи трябват за да си построя затвор или гробище?

Мнениеот tino76 » 21 Авг 2009, 20:10

ами после при психиатър. Той ще те упъти... :lol: :lol: :lol:
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот namakak » 21 Авг 2009, 20:16

:lol: :lol: :lol:
Толкова ли много бюрокрация ще трябва да се обходи?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот andy70 » 21 Авг 2009, 20:57

Братле, откога не си се преглеждал?
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот Гост. » 21 Авг 2009, 22:24

:roll: :lol: Възможно и доходна да се окаже тази точно дейност, но се пропуска едно- тя е изцяло в правомощията на държавата и общините.
Местата за изтърпяване наказание ЛС са звено към ГД ИН към МП. :idea: чл.19 и сл. от ЗИН... (ама че несериозна тема)
Гробищните паркове са обществени терени със специално предназначение, които са публична собственост( общинска).... а идеята за частна инициатива тук звучи още по смехотворно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donna » 21 Авг 2009, 22:33

Къв ще е затвора за мъже или жени ,че от сега се кандидатирам за директор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 21 Авг 2009, 22:50

Преди поредното повишаване на цените някой си министър решил да поговори с народа. Слязъл от колата, спрял един случаен човек от улицата.
- Кажете, ако се качат цените с 50 процента, как ще живеете?
- Ми как - както и сега.
- Наистина, а ако се качат цените със 100 процента?
- Ами сигурно ще си купя вила.
- Наистина ли? - казал зарадван министъра - Вие какво работите?
- Гробар съм...
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот prnedev » 22 Авг 2009, 00:40

На мен тази комбинация - затвор + гробище не ми се струва много икономически обоснована, особено в тази криза. Не че е лоша идеята, но помислете за една друга подобна... Поставям ви линк. Нищо че там е тясно специализиран разговора, ще можете да помислите за подобен проект

http://www.odit.info/?s=6&i=25238&f=1
prnedev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 22 Авг 2009, 01:38

prnedev написа:На мен тази комбинация - затвор + гробище не ми се струва много икономически обоснована, особено в тази криза. Не че е лоша идеята, но помислете за една друга подобна... Поставям ви линк. Нищо че там е тясно специализиран разговора, ще можете да помислите за подобен проект

http://www.odit.info/?s=6&i=25238&f=1

:lol: :lol: о-о-о-х, :lol: адски съм ти задължена- така не съм се смяла от ... два, три дни поне. Благодаря ти, Пресли.

Само да вметна- имате страхотно чувство за хумор! :D
Гост.
Старши потребител

Мнениеот prnedev » 22 Авг 2009, 02:34

Хихихих, това беше култова тема от преди три години ;-) Ама като се накривя нещо, все си я препрочитам :lol:
prnedev
Активен потребител

Мнениеот namakak » 22 Авг 2009, 22:00

Виждам че за моя сметка сте се посмяли,но след като и банка няма да може да се проекгира в мечтите на хората,може ли някой да ми отговори какви данъци и какви документи ще трябват зимата за паркинг на каравани,лятото за къмпинг и палатки? :roll: Питам щото земеделска земя едва ли няма да бъде окрадена от "чужденците",я все трябва да се ползува за нещо.
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот donna » 22 Авг 2009, 23:15

Земеделска казваш ,ами да я посееме с нещо ,я кажи кво вирее в района :wink:
Паркинг / къмпинг ...е трябва да и смениш статута , затова дай да сееме ,може и с бял трън да я посееме от него мисля правиха виагра , та поне културата да е в полза на обществото :twisted:
donna
Старши потребител

Мнениеот razli4na » 23 Авг 2009, 14:05

donna написа:Къв ще е затвора за мъже или жени :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Може и смесен- така има вероятност да се умножават и... ето ти инвестиция.
razli4na
Активен потребител

Мнениеот portokal » 23 Авг 2009, 14:24

И нова дейност - детска градина към затвора. :)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот donna » 23 Авг 2009, 14:26

Чакай сега аз се кандидатирах само за директор ,ама за детска градина сори ,има си социална служба настаняване на детето при близки или при приемно семейство ...няма нужда и от детска градина ,щото тоя от де ще събере пари да ми плаща мин 10 000лева заплата :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот portokal » 23 Авг 2009, 14:37

Субсидия от държавата. Тя и затвора ще субсидира. Можете освен това да гледате и децата на "свободните" граждани срещу заплащане.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот donna » 23 Авг 2009, 15:21

portokal написа:Субсидия от държавата. Тя и затвора ще субсидира. Можете освен това да гледате и децата на "свободните" граждани срещу заплащане.

Нямя да е на сметка ,щото колкото по -дълго е в затвора едно лице ,толкова по -дълго субсидии ще получаваме , а като работи лицето па било и в детска градина ще му се трансформира там наказанието как беше 2 за 3 дена или нещо от сорта,че не ми се рови :twisted:
donna
Старши потребител

Мнениеот Melly » 23 Авг 2009, 16:17

Трябва да открете и ПУЦ с тесни специалности: детегледач/ка; детски учител/ка за деца в предучилищна възрст; физКултурник - по-добре да е само за мъже;

За останалите "временно пребиваващи" в затвора е редно да се помисли...

Нещо като концесийка, що ли.... :roll: :roll: :roll:
Та, като казах това, е редно да изнесем пред скоба търсенето на терен да е съобразено с природните дадености за този вид дейност. Щото после инвестицията ще се оскъпи.... и то много. Ще трябва първо да се проектира магистрален тръбопровод от извора до "заведението", после да се построи, пък ще изникнат по небходимост да се отчуждават частни имоти по трасето. Това последното май ще трябва да се поеме изцяло от държавата....

Такива ми ти работи, никак не е елементарно да се изпълни такъв мащабен проект, namakak. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот miriam » 23 Авг 2009, 16:18

:D
Остави ги тия , само мърморят и търсят как да спънат стопанската инициатива на човек. Значи за гробище ти трябва доста здрав/як голям/ парцел и по възможност да е наравно , а не като оставят ковчега /докато се приготвят/ и той да се търкулне в долчината заедно с трупа.
Няма смисъл от ограда, щото никой отвътре няма да избяга-оградата по късно от таксите като събереш пари. Прекарваш алеи с чакъл -евтино романтично и екологично чисто , плюс това е перфектен дренаж-да попива сълзите на опечалените. Но да можеш да вкарваш и автопарк утре- а не да ти умре некой фараон и да са чудите как да го прибирате по парцелите с бронираните коли на охраната му.Когато определеш такса и започнеш да работиш ще дофърчат онези лешояди от найблизката община-там има конкурентна такава общинска служба. Ще има канадска ще има тегло , обаче в края на краищата ще ти го озаконят , няма къде да ходят- парцелите свършват. През това време те си умират и ти си пълниш джоба и продаваш услеги.Не е лошо да определеш парцели за домашни любимци. Не прави екарисаж защото ще те застрелят до вечерта-нарочно ги закриха и тва е жесток бизнес тук на балканите-там се гърми на месо. Казват че оправяли всякакви трупове , но това са може би само слухове.... :twisted:
Като видиш че общината кляка вече и ще ти даде документи -напълзяваш БПЦ -да отворят там един параклис. Даже можеш първо тях да пуснеш , а като им обещаеш приходи от свещите -ще те лансират пред общинските служби. Не подценявай поповете, те са велика сила. И без това си на фрайчайзинг при Свети Петър-та добре е да си гъст с тях. И на входа там агенции пусни за гробарски услуги с отстъпки-абе квото ти трябва.
За затвора сега ще ти пиша. Общо взето схемата е същата , обаче там трябва да почнеш т оградата. Щото всички ще искат да избягат. Най добре е да купиш некои помещения от военните казарми и да преустрояваш.Докат го построиш дреме им, никой няма та пита имаш нямаш документи разрешения и т.н.. Щом видиш, че дострояваш започвай пазарлъците с министерство на правосъдието. те са на зор рано или късно ще биете ръце около някоя взаимно изгодна квота. не се хвърляй в излишни разходи по оБезопасяване и окабеляване-така и така няма да им хареса-те ще си го направят , ще пуснат некой проект има си евро пари за ремонт на половината арсти , 13-те затвора и за три нови /май/ и ще ги усвоят. Сега ,гледай да не застроиш всичко ноколо Да ти остане място да два бардака поне , маскирани като фитнеси и спа комплекси. Да остане място за търговски площи , щото той затвор затвор-ама си има нужда от всичко-снабдяване , зареждане провизии продукти и т.н .
р.р.Сега са сещам , кви картофи и лук от гробищата можеш да вадиш за стола на затвора? ми затворниците да ти поддържат гробището сбезплатен труд? ама айде млъквам....все пак даже не си почерпил за насоките...

Успех :mrgreen: :mrgreen:

р.р. Колегите да ме допълнят, че отивам на тренировка :P
miriam
Потребител

Мнениеот Гост. » 23 Авг 2009, 17:17

:roll: :mrgreen: :mrgreen:
Гост.
Старши потребител

Следваща

Назад към Търговско право