начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Регистрация на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на ЕТ

Мнениеот guller » 26 Авг 2008, 12:40

Здравейте. Много спешно се нуждая от помощ. Може ли някой да ми опише накратко какво следва да направя след като вече съм получила ЕИК, т.е. имам регистрация на ЕТ в търговския регистър? Да подам декларация в НАП за започване на дейност?!Да подам декларация за осигуряване в НОИ? А за печат на фирмата към кога трябва да се обърна?
Благодаря много!
guller
Нов потребител

Мнениеот SashkoS » 26 Авг 2008, 18:38

Подред:
Вие решихте ли да почвате дейност? Ако не сте каква декларация за започване! В зависимост от дейността, дали ще наемате хора има нужда от различни документи.
За печат се обърнете към фирма която прави печати. Аз не мога да ви помогна и да искам.
Най-общо казано, нуждаете се от счетоводител, особено ако ще извършвате дейност. Иначе можете и нищо да не правите.... засега...
SashkoS
Потребител

Назад към Търговско право