начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Регистрация - Център за психологическо консултиране и обучен

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация - Център за психологическо консултиране и обучен

Мнениеот ipddd » 28 Фев 2015, 12:50

Здравейте! Искам да извършвам следните дейности - психологическо диагностициране, консултиране и терапия, а също така организиране и провеждане на тренинги, семинари. Въпросът ми е фирма ли ми е необходима за тези дейности или регистрация като лице на свободна професия. Също така нямам никаква предства, дейността свързана с тренингите и семинарите как трябва да е уредена, в смисъл, че ще е необходимо на хората да се издава някакъв документ за участието им в съответния тренинг или семинар. Някои от тях ще бъдат с цел лично усъвършенстване, а други с цел обучение в областта на психологията. Какво е необходимо, за да имам право да издавам подобни сертификати? Не зная доколко са ясни поставените от мен въпроси, но се надявам някой да се отзове...Благодаря!
ipddd
Нов потребител

Re: Регистрация - Център за психологическо консултиране и об

Мнениеот adisakpana » 02 Мар 2015, 09:33

Want a great project like this anymore.
adisakpana
Нов потребител

Re: Регистрация - Център за психологическо консултиране и об

Мнениеот ivanov_p » 02 Мар 2015, 09:38

Какво е необходимо, за да имам право да издавам подобни сертификати?

Пари!
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Търговско право