начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Откриване на закупен имот преди години

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Откриване на закупен имот преди години

Мнениеот panayotov_pl » 14 Дек 2021, 17:37

Здравейте,

странен и изненадващ казус. Оказва се, че тъст ми е закупил парцел. Човека е починал е преди 7 години, значи парцела е закупен преди около 10-15 години като това е доста груба преценка. Знае се само в кое или около кое село е. Няма никакви документи и нищо повече не се знае.
Изглежда ми невероятно, все пак реших да попитам. Има ли някакъв начин, някаква възможност да се издири имота и да се издаде нотариален акт? Знаем имената и ЕГН-то на човека.

Поздрави
panayotov_pl
Нов потребител

Re: Откриване на закупен имот преди години

Мнениеот svegrigorov » 14 Дек 2021, 18:06

За начало, направете онлайн сравка в Имотния регистър по имена и ЕГН.
svegrigorov
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 14 Дек 2021, 22:47

Трябва да направите първо справка - но трябва някак да знаете и локацията.

Така - то е някаква много неясна работа, примерно - съседи, нещо роднини.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот miko_pk » 14 Дек 2021, 22:52

А кълбо, да си докара ли, г-н адвокат или справка по лице за ВСИЧКИ служби по вписванията играе роля на вълшебно кълбо...................!
miko_pk
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 15 Дек 2021, 07:56

Полека-лека, ще разпита тук-там, то и аз имам 1-друго, скрито покрито - не мога да намеря някои имоти, имам една градинска нива - зеленчукова - не мога да я намеря, спомням си я, обаче - като дете съм бил там.

Не знам вече - тук има покупка.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Покупко-продажба