начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Незаконна кръчма в гаража под апартамента ШУМ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Незаконна кръчма в гаража под апартамента ШУМ

Мнениеот 19961996 » 27 Мар 2021, 13:13

Привет,

Случаят е следния: В гараж под апартамента системно се събират хора с една едничка цел - консумация на алкохол и слушане на гадна чалга на макс до припадък. Системен шум от пиянски викове и крясъци и музика от следобяда, а понякога и от по-рано, до късните часове на нощта, всеки ден без почивка. Надниквала съм вътре и ми изглежда така устроено като малка незаконна кръчма. Освен това се крият и рядко се отваря изцяло вратата. Прииждат хора на средна възраст 40-50 г. от квартала и от къде ли не, не са от нашия вход, дори от блока не са. Подадох веднъж сигнал на 112, но безрезултатно - продължават в същия дух. Освен това съм наемател и най-вероятно ще имам нужда от собственика за подаване на жалби до съотвените институции.

Молбата ми е ако някой се е сблъсквал с подобна ситуация или има идея как мога да се справя с това и какви да бъдат правилните стъпки, които трябва да направя за ефективно спасение от системния тормоз. Благодаря!
19961996
Нов потребител

Re: Незаконна кръчма в гаража под апартамента ШУМ

Мнениеот jhoro » 27 Мар 2021, 14:09

Здравейте!
Странен подход - пускате две идентични теми, в два различни раздела ...
Очаквате, че ще получите повече отговори ли? Нали - който чете единия раздел, ще прочете и другия?

По описанието - защо решихте, че става дума за „кръчма (заведение за обществено пиене) , а не - домашно парти?

За шума - има си регламентирани „тихи часове“ и поне полицията би следвало, да реагира.
А за събиранията на хора - „в условията на обявена извънредна епидемична обстановка“ - сигнализирайте наред! НОЩ (Националния оперативен щаб), Министерство на здравеопазването, РЗИ, Министерство на вътрешните работи (вкл. - Жандармерията) ... даже и медиите!
Всички публикации, свързани с този профил, са плод на вашата фантазия!
Интернет не съществува!
jhoro
Активен потребител

Назад към Етажна собственост