Привет на всички знаещи
Имам следното питане:
Колко метра е максимално допустимото разстояние между стълбовете,при електрифициране на жилищно строителство и има ли възможност за подземно присъединяване на захранващ кабел при по-голямо разстояние.
Ще бъда благодарен за всеки отговор: Колев
- Дата и час: 22 Ное 2024, 02:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Относно енергозахранване
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Относно енергозахранване
Стандарта е от стълб до стълб е 25 метра.Няма пречки да е с подземен кабел.
- raikO
Благодаря за отговора,но би ли пояснил,има ли законови пречки за прокарване на ел.захранващ кабел /било подземен или по въздушен път/ на по-голямо разстояние /около 50 м./
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- колев
Законови пречки не.Но има доста далга и сложна процедура по полагане на подземен кабел.1-съгласуване с общината за да не прекаснеш минаваши под земята съоражения.2-да съгласуваш с пощите,ВиК и енергото.
Мисля,че е необходимо да се направи проект. Съвета ми е да се обърнеш кам електоразпределението към съответния район.
Мисля,че е необходимо да се направи проект. Съвета ми е да се обърнеш кам електоразпределението към съответния район.
- raikO
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|