начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Търся адвокат по ЗКИР за София

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся адвокат по ЗКИР за София

Мнениеот lerina » 01 Май 2010, 07:40

Търся адвокат за дело за допусната грешка в кадастален план. Моля, ако някой може да ми препоръча такъв.
lerina
Младши потребител

Re: Търся адвокат по ЗКИР за София

Мнениеот l____ » 02 Май 2010, 14:03

Едва ли ти трябва адвокат...
Опиши си проблема. Тук. Или на чрез лично съобщение, ако не искаш да разгласяваш проблема си.
Ще ти помогна. Безплатно.
l____
Потребител

Мнениеот l____ » 10 Май 2010, 23:25

Получих ЛС от теб. Исках и аз да ти отговоря през ЛС, но твоите вече са изключени от теб. Както и да е.

По същество:
Малко неща разбрах от съобщението ти до мен. Видях опит да опишеш максимално подробно случая ти. Но не ти се е получило. Ако искаш - опитай пак. И съставяй изреченията така, че да стане пределно ясно не само за теб, кой кога какво е направил.

Все пак, основният проблем принципно ми е ясен. И продължавам да смятам (даже съм убеден), че на този етап нов адвокат не ти трябва. Докато проблемът ти не се изясни с точни чертежи, всякаква намеса на адвокат ще е прибързана и излишна.

Да си призная обаче, не ми стана ясно следното: Водиш дело... обаче... със сега действащия кадастър, си съгласна.И казваш: "Не сме искали промяна, защото сега вписванията са верни."

Всъщност, ищец ли си? Или ответник?
Радвам се, че сте попаднали на коректен адвокат, който си е признал слабото познаване на ЗКИР.

Пак се връщам необходимостта от точно изработени чертежи на проблемния имот. Гарантирам ти: Ако имаш перфектно изработени чертежи на имотите - проблемите ти биха намаляли с 90%. Останалите 10% проблеми би разрешила и сегашната ти адвокатка.

Успех!
Ако искаш - пиши и питай още.

PS.
Всъщност - защо се отказа от ЛС?
l____
Потребител

Мнениеот lerina » 12 Май 2010, 07:21

Изключени ЛС без да искам. Сега ще видя как да ги включа. Благодаря за помощта.
lerina
Младши потребител

Мнениеот l____ » 13 Май 2010, 08:00

lerina, получих ново ЛС съобщение от теб, но аз не мога да ти отговоря с ЛС, защото твоите ЛС не са включени. Вземи ги включи!!

Пак си написала едни неясни изречения с много подробности, които подробности са излишни. И зад тези подробности се скрива основния проблем.

Казваш, че имаш перфектни чертежи... но аз продължавам да се съмнявам в това. Перфектният чертеж сам по себе си говори кой имот на кого е. И сам по себе си показва спорните зони. Ако имаш такъв чертеж - и сегашната ти адвокатка ще се справи в съда.

... По-добре си включи ЛС!!!
l____
Потребител

Назад към Строителство и регулация