начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

станах собственик на имот, но няма достъп до път

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот stanimir_lex » 15 Май 2010, 01:20

От 2006 станах собственик на имот, но тогава не се запознах с историята на имота, но преди 2 години, започнах да го използвам, и се оказа че няма достъп до път.Няколко пъти пусках възражения, даже 2008 излезе нов кадастрален план, и пак не вляза в регулация, а граници с общинска земя, която преди също е била към моя имот, и общинската е влязла в регулационния план, а моята не.И предвид моето възражение не получих отговор, но тогава не бях запознат толкова със закона и моите права, бихте ли ме посъветвали какви мерки да предприема
stanimir_lex
Нов потребител

Re: станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот anserk » 15 Май 2010, 09:44

stanimir_lex написа:бихте ли ме посъветвали какви мерки да предприема

В предвид на оскъдната информация, която давате за имота си,потърсете консултация с архитект или инженер-геодезист с практика в градоустройството.
anserk
Активен потребител

Re: станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот julyanvonemona » 15 Май 2010, 10:43

1.Внимателно си прочетете нотариалния акт (решение на поземлена комисия, съдебно решение и др.) 2. Вижте дали в него една от границите не е път. 3.После отново заповядайте!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация