начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

За Автокъща какви документи трябва

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: За Автокъща какви документи трябва

Мнениеот bgarch » 23 Юни 2011, 16:05

Смисълът на един форум е в дискусията. А когато един дискутиращ със задна дата си трие постовете, тогава дискусията изчезва, постовете на единия участник "висят във въздуха". Губи се и смисъла на форума. На когото не му стиска да отстоява мнението си, дори и понякога да признае, че не е прав, по- добре да не участва във форума.
А на какво си си повярвал ще кажеш ти, аз не знам, тъй като ти си си изтрил поста.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот probcho » 23 Юни 2011, 19:52

bgarch написа:Смисълът на един форум е в дискусията. А когато един дискутиращ със задна дата си трие постовете, тогава дискусията изчезва, постовете на единия участник "висят във въздуха". Губи се и смисъла на форума. На когото не му стиска да отстоява мнението си, дори и понякога да признае, че не е прав, по- добре да не участва във форума.
А на какво си си повярвал ще кажеш ти, аз не знам, тъй като ти си си изтрил поста.

Съгласен съм за формата на дискусията, но вашата дискусия се върти все около меренето на п....и, около евтина реклама и съвети за заобикаляне на закона! В такава дискусия не ми се участва! И понеже вашите "мотивирани мнения" са "истината в живота" изчистих това, което ще ви помогне да запазите "чистотата на дискусията". А те си висят във въздуха защото нямат основа! Как тогава да стане дискусия? Губи се смисъла не само на дискусията, а и съществуването на този форум! Да го нарекат форум за "мерене на п....и"! Аз моето мнение си го отстоявам, то не се е подменили заради вашите писанки! Опитвал съм да подходя градивно към всеки един въпрос, а не да го усуквам като на баба преждата! Опитайте се поне вие да бъдете що годе градивни!
А сега Вие bgarch, кажете в какво си повярвахте и по какъв начин изместването на дискусията, в посока анализ на моята скромна особа, помогна за развитието на темата! Ако не знаете погледнете съдържателните постове в края на почти всяка тема! По добре си направете частен чат!
probcho
Активен потребител

Мнениеот axlastro » 23 Юни 2011, 23:18

Не ми е ясно само едно - целта е да се огради някакъв Поземлен Имот, който не е "в регулация" - т.е. за него няма действащ ПУП. Понеже вече съм уморен и не ми се чете, нямаше ли нещо за ограждането на такива имоти с ажурна ограда с височина на плътната част до 0,6 м. За такова нещо освен конструктивно становище май няма нужда от друго.

П.П. Моля ви, не питайте общинарите за архитекти, конструктори и каквото и да било. Не ги питайте дори и откъде да си купите кафе. Общинския чиновник по презюмция е ваш враг, поради което трябва да се стараете да го държите близко - да му се правите на приятел когато Ви е изгодно, но без да пропускате да налагате натиск, психически тормоз и да му посочвате всяка грешка допусната от него дебело подчертана с неонов маркер. Не се притеснявайте и да повишавате тон.
axlastro
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 24 Юни 2011, 07:25

Съгласен съм за формата на дискусията, но вашата дискусия се върти все около меренето на п....и, около евтина реклама и съвети за заобикаляне на закона! В такава дискусия не ми се участва!

probcho. Кой точно пасаж от мой пост по темата представлява съвет за заобикаляне на закона. Мисля че ако не друго поне на мен дължите обяснение.
Общинския чиновник по презюмция е ваш враг, поради което трябва да се стараете да го държите близко - да му се правите на приятел когато Ви е изгодно, но без да пропускате да налагате натиск, психически тормоз и да му посочвате всяка грешка допусната от него дебело подчертана с неонов маркер. Не се притеснявайте и да повишавате тон.

Блестящо axlastro! Имам обаче една малка стилова забележка! Вместо прилагателното "общински" използвайте "общинарски". Въпреки, че едва ли е литературно, този нюанс на прилагателното внушава презрение и усещане за треторазрядност на общинарските чиновници.
Още веднъж браво за осъзнатата истина!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 24 Юни 2011, 14:49

probcho написа:Съгласен съм за формата на дискусията, но вашата дискусия се върти все около меренето на п....и, около евтина реклама и съвети за заобикаляне на закона! В такава дискусия не ми се участва! И понеже вашите "мотивирани мнения" са "истината в живота" изчистих това, което ще ви помогне да запазите "чистотата на дискусията". А те си висят във въздуха защото нямат основа! Как тогава да стане дискусия? Губи се смисъла не само на дискусията, а и съществуването на този форум!

Ако не ти се участва, моля, не участвай! Ама ти участваш, пък после, когато някой отговори на твоя пост, разбираш, че не е трябвало да участваш и си триеш поста. Това вече не е НЕУЧАСТИЕ, а подвеждащо участие.
А дали се губи смисъла на дискусията остави на другите участници или просто четящи форума сами да преценят. Не преценявай вместо тях, като триеш част от съдържанието на форума, независимо че тази част е твоето участие в него.
Този форум явно разчита на известно ниво на интелигентност на участниците и позволява постовете да се променят, логично е- някой може да е допуснал смислова или печатна грешка, защо да не си я оправи. Има форуми, които не позволяват такова действие, но те за предназначени за по- неинтелигентни участници.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот probcho » 24 Юни 2011, 23:08

bgarch написа:Ако не ти се участва, моля, не участвай! Ама ти участваш, пък после, когато някой отговори на твоя пост, разбираш, че не е трябвало да участваш и си триеш поста. Това вече не е НЕУЧАСТИЕ, а подвеждащо участие.
А дали се губи смисъла на дискусията остави на другите участници или просто четящи форума сами да преценят. Не преценявай вместо тях, като триеш част от съдържанието на форума, независимо че тази част е твоето участие в него.
Този форум явно разчита на известно ниво на интелигентност на участниците и позволява постовете да се променят, логично е- някой може да е допуснал смислова или печатна грешка, защо да не си я оправи. Има форуми, които не позволяват такова действие, но те за предназначени за по- неинтелигентни участници.

Държа да напомня, че Вие бяхте първия, който се усети че "виси във въздуха"! Аз все още ходя по земята, понякога ми се случва и да я целувам! Моята преценка е такава! А Вие, ако претендирате за интелигентност би следвало да уважите мнението ми и да не се опитвате да ме "анализирате"! "Подвеждащо участие" аз не практикувам, защото то се изразява не с моите изтрити думи, а с пренасочването на въпроса с Ваши постове в посока удобна за Вас!
А и ако бяхте обърнали внимание по другите форуми - също има тази практика! Не очаквах, че по такъв начин ще стана Ваша тема №1!
Поне се надявам питащата да е открила що годе приемлив път за разрешаване на проблема!
probcho
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация