Прибирам се преди малко и що да видя - 2 кабела на незнам кой си нет-доставчик прилежно опнати над вратата на гаража ми.
Да уточня - точно над гараж имам и пространство около 1 м. с прозорец, което ползвам за склад.Та, върху тази лицева част са ме "зарадвали".
Веднага разбрах кой е доставчика и се обадих - а те... ми обясняват нещо от рода на "оплачете се на арменския поп"....
До кого да пиша жалба, за да има ефект?
Другият начин - с отрязването вече не става, защото като се обадих по телефона - се представих като вежлив господин
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
интернет кабели над вратата на гаража ми
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: интернет кабели над вратата на гаража ми
В същност казусът Ви има решение но общо взето за да го инспирирате ще ви коства много време и нерви! Затова правилно со Ви отговорили, а именно:
"оплачете се на арменския поп"....
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
arste написа:Другият начин - с отрязването вече не става, защото като се обадих по телефона - се представих като вежлив господин
Да, но пък не можете да следите всички, които минават покрай гаража Ви дали случайно няма някой от тях да реши да реже кабели
... та на арменския поп после някой друг да ходи да се оплаква ... в крайна сметка и фасадата на сградата си е Ваша - нали ...
... не всичко незаконно е наказуемо ... наказуемо е само онова, което може да се докаже в съда !!! /а напоследък виждаме колко е трудно доказването в съда ... само ги задържат в гръмки акции ... пък после няма доказателства .../
П.П.: само дано този, който минава покрай гаража да носи ръкавици /да не вземат да решат да свалят отпечатъци/ ...
- inspectora
- Активен потребител
Подобно на kirile и аз ще кажа, че имах личен подобен случай, само че този който режеше кабелният интернет първоначално се предполагаше да е конкурент на фирмата доставчик. На четвъртото възстановяване на връзката освен вече познатите техници в екипа беше включен и още един наглед невзрачен човечец, който ни поразпита кой живее в блока и с какво се занимава. От безобидни квартални клюки знаехме че в един съседен блок живее младеж, малко над тинейджърска възраст, който местната кабеларка беше подгонила че много вещо крадял телевизия като осъществявал незаконни свързвания с тяхната мрежа............../да не вземат да решат да свалят отпечатъци/ ...
След около две седмици го намериха с два тежко счупени крака да стене пред входа на собствения си блок. От тогава до днес нямаме проблеми с интернет доставките, а младежа от съседния блок постоянно накуцва. Така че ако сте решили да развиете въображението си в подобна посока, винаги взимайте под внимание максимата на Карл фон Клаузевиц, а именно:"колкото по-здрав става щита, толкова по-остър става меча"
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Както казах вече ...
inspectora написа: ... не всичко незаконно е наказуемо ... наказуемо е само онова, което може да се докаже в съда !!! ...
- inspectora
- Активен потребител
Лошото е, че наказанията не ги раздава само съда.
- fbr65
- Потребител
Пускай жалба в регионалното ДНСК да изрежат кабелите. Лошото е, че като хванат един кабел и като тръгнат по него... бая жица ще олекне.
- whiskey
- Потребител
Да не "олекне" покрай жиците и този т. нар. "склад" в пространството над гаража?
- magodeoz
- Активен потребител
To да не се окаже, че има и други "складове" в парцела. Тогава да видиш какво става...
- whiskey
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|