начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Как да разтрогна договор с фирма строител?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Как да разтрогна договор с фирма строител?

Мнениеот anserk » 14 Юли 2010, 07:12

tatqna_p написа:..., че упражняването на правото на строеж представлява изграждането на постройка в груб строеж (в съответствие с разпоредбите на ЗУТ/2001 г. , документирано по реда на Наредба 3/2003 г.) ....,

А с това ОПС (50% РЗП, без % УПИ :roll: ) има да чакаш да застанеш на касовия апарат в магазина, каквито и да са ми затрудненията, както и да сме се надлъгвали 2007 г.!
И не показваш всички клаузи (написани, недописани и незаписани) в договора за ОПС :wink:
Яко да му е на адвоката ти :D

PP. По светло ми обърнаха внимание, че заблудата ти по казуса и правната материя се крие още в поставеното от теб заглавие на темата!
anserk
Активен потребител

Мнениеот tatqna_p » 14 Юли 2010, 17:50

Това, което извадих беше цитат, който намерих във форум и ми беше неясен, а не моят отисан случай.Затова сложих въпросителен знак.
tatqna_p
Младши потребител

Мнениеот anserk » 15 Юли 2010, 07:22

tatqna_p написа:Разбрах.

Май още не си разбрала, че "разтрогването" на "брак (имотен)по сметка" с "кофти предбрачен (имотен) договор" се прави от адвокат и резултата винаги е неприятна изненада за едната страна (в случая може да си ти :wink: ).
Не чети по форума и не търси по нета, а иди при адвокат да ти светне :idea:
anserk
Активен потребител

Мнениеот tatqna_p » 15 Юли 2010, 14:59

Обичам да чета. :wink:
tatqna_p
Младши потребител

Мнениеот inspectora » 15 Юли 2010, 16:49

anserk написа:В кой е вината ...

Както винаги в корумпираният съд ще се окаже /нищо, че може би с договорът, който съм подписал, съм се "прецакал" леко ;) /!!!
inspectora
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 06 Сеп 2010, 10:31

tatqna_p, чети законите където се урежда материя от зададената тема. Имай предвид че четенето на закони обаче, не е като четенето на роман от Даниел Стиил. Иска се и мислене, поне до толкова, до колкото да разбереш какво те консултира съответния адвокат или какво е написано в договора ти и какви са последствията от него.
inspectora
Както винаги в корумпираният съд ще се окаже /нищо, че може би с договорът, който съм подписал, съм се "прецакал" леко /!!!

Как реши че съдът е корумпиран !!!????
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот tatqna_p » 06 Сеп 2010, 10:42

Благодаря за всички мнения, които все пак ме ориентираха. Проблемът е задействан с адвокат.
tatqna_p
Младши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация