начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Груб строеж -цени труд и материали

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Груб строеж -цени труд и материали

Мнениеот nk7702n » 25 Юли 2013, 23:02

julyanvonemona написа:nk7702n от всичко най-готиното в твойто клипче е дето се пее че в хола я чака пържола. Много обичам песните за, а и звука от печенето на пържоли. Само дето тук няма как да се случи!

:lol: :lol: :lol: Ето яяяяя - пържолката :wink: :
Изображение
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Юли 2013, 23:11

Ха така! Сега я докарай и на вкус, като мама, пък по дяволите "ЗУТ хоризонтите" и всичките lex bg персонажи! Аз никога не забравям да "храня" публичната инфраструктура - по точно канализацията, само че някои тук не разбират от метафори.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 26 Юли 2013, 15:28

За известно време ме нямаше и темата за пазарната икономика и за пържолките се е развила с буйна сила. Хубава е тази пържола, ама защо така, от 09.11.2008 година. Нещо многозначително има в датата на пържолата. Оттогава някъде май обявиха живота ни за "криза" и направиха пазарната икономика силно зависима от непазарни механизми, за да сме се борели с кризата.
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юли 2013, 09:16

В същност за нас неюристите в този форум зададената тема е много интересна и ние двамата с bgarch, направихме две изказвания, които - за да бъде направен опит за остракация от страна на Мelly, чрез забележдата за разпищолването - явно не са и по вкуса, вероятно предвид факта, че предстоеше коментар за особености при създаването на договори за проектиране и строителство.
Като тематика договорите са "светая светых" за всеки юрист (и с основание), но за разлика от "ЗУТ-хоризонтите", където имам известни претенции, не бих се осмелил да изкажа каквато и да е концепция по въпросите на този клон от юриспруденцията. Щях жадно да слушам и събирам знания, като послушник в манастир. Затова именно информация за каквито и да са знания по въпроса трябва да бъдат табу за лицата посочени в т.т.1 и 2 от по-предишния ми пост. Предвид факта, че малцина от неюристите правят опит да придобиват такива знания, а я карат чрез емпиричен подход, ще уточня че в случая особено се касае за лицата по т.2.
Melly може би ще натрапиш мантрата "този форум не е място за придобиване на знания"?
- Кой го каза моля?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация