начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Наредбата на ИК на ГНС 1975-1976 г. гр. Бургас

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наредбата на ИК на ГНС 1975-1976 г. гр. Бургас

Мнениеот vanessa_66 » 28 Яну 2011, 14:26

Относно имотните казуси,
Моля Ви помогнете ми с текста от Наредбата на ИК на ГНС 1975 г. гр. Бургас във връзка с отчуждаване и обезщетяване на собственици на имот при включването им в ЖСК, като на техните пълнолетни деца, встъпили в брак, им се дава също жилище, но при получаване на прилежащи помещения -изби и тавани само по едно ли им се полага? Тъй като се дават три жилища за въпросната фамилия- например баща, син и дъщеря, при полагаеми две жилища,се получава недостиг на прилежащи помещения за останалите собственици?
Благодаря за вниманието :roll:
Последна промяна vanessa_66 на 22 Мар 2011, 14:24, променена общо 2 пъти
vanessa_66
Нов потребител

Re: Здравейте,

Мнениеот julyanvonemona » 28 Яну 2011, 15:48

Не знам дали за малко сте си изгубили късмета или въобще не е имало такъв. АЗ самия се мотаех в ОНС - Бургас през 1978 до 1981г., но за такава наредба въобще не съм чувал. В най-общ план тогава отчуждаването ставаше със заповед по чл.98 ЗТСУ, а обезщетяването със заповед по чл.100 ЗТСУ. Заповедите до 1984г. се издаваха от председателя на ИК на ОНС - Бургас за териториятя на всички населени места в окръга с изключение на самия гр. Бургас, където тези заповеди се издаваха от председателя на ИК на ОбНС Бургас. Ако ви интересуват самите заповеди които касаят някакъв Ваш имот, разровете окръжния държавен архив - преписките на бившата СДИСС-Бургас.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 28 Яну 2011, 18:21

Винаги се е "полагало" поне по едно складово помещение към всяко жилище, а не по едно на "фамилия", както казвате.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 28 Яну 2011, 19:16

Винаги се е "полагало" поне по едно складово помещение към всяко жилище

Да ама ако своевременно не е поискано пиеш една солена вода! За Бургас става въпрос все пак нали?!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация