начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Въпрос за скица към нотариален акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за скица към нотариален акт

Мнениеот d_coneva » 29 Ное 2012, 17:09

Здравейте,
моля ви за помощ по следния проблем-получих апартамент като дарение от майка ми през май 2001г. В скицата към него пише УПИ 190 кв. м и 7/100 общи части върху 250 кв. м . Първият нотариален акт на този имот е от 1942 г. и е върху парцел от 250 кв. м. В новия нотариален акт пише също 7/100 от 250 кв. м. обща част. Разликата според майка ми от 60 кв. метра е бил двор, който сега е улица пред кооперацията. На нов нотариален акт след 2005 г. на наш съсед УПИ и общи части са върху 190 кв. м.
Къде да се търсят тели липсващи 60 кв. м и има ли смисъл според вас? Благодаря много за вниманието.
d_coneva
Нов потребител

Re: Въпрос за скица към нотариален акт

Мнениеот julyanvonemona » 29 Ное 2012, 19:01

Така както го описвате смисъл да се търсятгубещите се 60 кв.м. почти няма. Нещата не звучат тикак необичайно, даже смея да прогнозирам доста законно. Конкретното систематично изследване на въпроса, най вероятно ще потвърди догатката ми че всичко е наред, а пък самото то (изследването) струва усилия при това не малки. Усилията се заплащат нали така.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация