начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

от общината ни удариха колчета и построихме сграда

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

от общината ни удариха колчета и построихме сграда

Мнениеот desik88 » 11 Юли 2013, 12:27

Здравейте,искам да попитам има ли решение на следния казус
преди няколко години закупихме имот с документи за строеж,от общината ни удариха колчета и построихме сграда.Преди няколко месеца по случаиност разбрахме че част от сградата излиза извън имота а е узаконена според някои от служителите на общината имота е изместен а според други са ни отнели част от имота по новата регулация какво следва да направим
desik88
Нов потребител

Re: desik88

Мнениеот vdggbg » 11 Юли 2013, 19:51

От общината са Ви "ударили колчета" - това ще да е било преди доста години... От много време насам общините не удрят такива работи.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот desik88 » 11 Юли 2013, 21:15

да така е но тогава беше така и сградата и имота си бяха на място
desik88
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Юли 2013, 21:19

Аз съм полярно злонамерен към общинарските чиновници, затова не бива да ми се вярва, но този път надушвам че нещата по отношение Вашия имот и зградата в него, не са им ясни.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 11 Юли 2013, 22:51

Намерете си адвокат.
Има много писано по темата тук, във форума. Поразгледайте.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: от общината ни удариха колчета и построихме сграда

Мнениеот vdggbg » 15 Юли 2013, 17:56

Всъщност - точно по този въпрос във форума няма писано нищо - поне от няколко години. Не се притеснявайте, регулацията не е свещена крава - може и да се промени, ако има основания за това.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Re: от общината ни удариха колчета и построихме сграда

Мнениеот julyanvonemona » 16 Юли 2013, 02:07

vdggbg написа:.......... Не се притеснявайте, регулацията не е свещена крава - може и да се промени, ако има основания за това.

Условията за промяна на регулацията, особено що се касае до София не са проста работа. Когато към тази сложност се добави и немукаетлъка на общинарската администрация, промяната става проблем, независимо че налице могат да са всички законови основания за това.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация