начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Мнениеот Дани » 15 Апр 2003, 21:58

Сключих договор за поръчка /построяване на апартамент/ с фирма Контракт сити ООД София и се интересувам от това дали апартамента ми ще бъде построен навреме /в момента е на втори етаж груб строеж/ и дали фирмата е в добро финансово състояние. Платила съм 50 % от цената, остатъка ще плащам разсрочено до завършване на обекта. Ако строежа се забави, аз мога ли нещо да направя по съдебен ред? Ако някой знае нещо за фирмата /закупил е вече такова жилище/ моля за отзиви.
Дани

Re: Стабилна ли е финансово фирма Контракт сити ООД

Мнениеот Дарина » 22 Апр 2003, 11:59

да беше питала питала преди да сключиш договора
:-) не се шашкай толкова - избора е правилен
Дарина

Мнениеот Дани » 22 Апр 2003, 16:56

Благодаря за отзива, вие да не сте си купили вече апартамент от тази фирма?
Дани

Мнениеот Дани » 22 Апр 2003, 18:39

Харесаха ми ваши отговори в чата. Вие да не сте адвокат? Ако сте адвокат бих искала да се свържа с вас по телефона.
Дани

Мнениеот Дарина » 23 Апр 2003, 09:23

не съм адвокат, но се занимавам с недвижими имоти
пишете ми, ако желаете на shkondurova@abv.bg
Дарина

Назад към Строителство и регулация