начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Plu4avane na avtorsko pravo vyrhu web site kak?

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Plu4avane na avtorsko pravo vyrhu web site kak?

Мнениеот Iasen11 » 25 Юни 2004, 10:48

Molq za malko pomo6t. Znae li nqkoi kak moje da se za6titi v Bulgaria web site ot krajba na avtorski materiali.I ako e za6teten saita kakvi nakazaniq moje da iztyrpi posle kradeca. Ako moje da me opytite kyde moga da za6titq s avtorski prava moq website
Blagodarq
Iasen11

Re: Plu4avane na avtorsko pravo vyrhu web site kak?

Мнениеот Gosho » 08 Юли 2004, 00:50

трудна работа! в Б-я още се мъчим да оправим НПК, НК, ГПК... това с авторските права си е направо сложно...
Gosho

Re: Plu4avane na avtorsko pravo vyrhu web site kak?

Мнениеот hadjigenov » 08 Юли 2004, 09:43

дай по-вече инфо. сайта можеш да го защитиш като търговска марка, а материалите вътре авторите могат да претендират за защита. най-добре наеми адвокат който се занимава с интернет и или авторски права. Успех
hadjigenov
Нов потребител

Назад към Интелектуална собственост