Търся един български дипломат, който е посланик нейде, но не съм сигурна в коя държава. Дали няма някъде списък на посолствата на страната ни и на временно пребиваващите в тях лица? Предварително благодаря за помощта!
...И... Честита Баба Марта! Много здраве, късмет и платежоспособни клиенти!
- Дата и час: 01 Фев 2025, 11:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Посланици
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Не всички във форума са адвокати. Ама има хора по други службици, дето пак намират платежоспособни клиенти! Ха ха!
- dinev
- Потребител
Съвсем не съм имал предвид само следователите, колежке. Пък то май при вас се получи "гузен негонен бяга". Такива има и в полицията, и в съда, и в прокуратурата. Корупцяньето е пуснало корени яко в цялата съдебна система, и не само там. А, щях да пропусна! Хайде пак да не започваме със заяждането. Интересно ми е, дали наистина мислите, че няма такива служители?
- dinev
- Потребител
......ами сещам се за един господин. Влади е първото му име. Фамилия - Цанков. Нещо да споделите за него, колежке?
- dinev
- Потребител
български дипломатически мисии
http://www.mfa.government.bg/index.php?tid=49 - страница на Министерство на външните работи
- danni
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|