начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

4ESTIT PRAZNIK!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

4ESTIT PRAZNIK!!!

Мнениеот miss pravo » 06 Сеп 2004, 20:59

4ESTIT PRAZNIK na vsi4ki kolegi! pojelavam vi kysmet i spokoistvie v napregnatiya delnik na jurist:):)
miss pravo

Re: 4ESTIT PRAZNIK!!!

Мнениеот донна2 » 06 Сеп 2004, 21:06

благодаря ,желая същото и на теб
донна2

Мнениеот alexander_tonev » 07 Сеп 2004, 00:22

Прекрасно, че се сетихте, благодаря Ви!!! Честит празник на всички колеги и на всички останали участници във форума! Нека все пак имаме малко повече щастие и по-малко да ни заливат пошлостите и простотиите на деня! Да ни е честит може най-българският празник!
alexander_tonev

Мнениеот sui » 07 Сеп 2004, 08:10

Мерси.Подобно.
sui

Мнениеот lu » 07 Сеп 2004, 21:58

И от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, към всички!.Поздравявам донна2, като изразявам лични симпатии за нейната бърза реакция, компетентност и добронамереност. Не, че съм нещо важна, но на празник като на празник. Да сме живи и здрави и дано се справим с бъркотията наречена "право". Аз лично през два от почивните дни работих, що е то - адвокат! Хайде със здраве!
lu

Назад към Общи дискусии