- Дата и час: 31 Яну 2025, 21:18 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ден на независимостта
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ден на независимостта
Честит празник на всички свободни българи и на всички, вярващи в бъдещето на Българската Патриаршия!
- ждръц
Re: Ден на независимостта
Явно някой не си научил уроците по история! Та не знаете ли, че на този ден България се провъзгласява за царство, а Българската Екзархия в Патриаршия. А вече българският Патриарх коронясва княз Фердинанд за Цар на българите на руините на Царевец на 22 Септември 1908 г. Българската патриаршия бе призната от Вселенски патриарх едва през 1945 г. Та затова говоря за бъдещето на Българската патриаршия!
- ждръц
Българската екзархия става патриаршия чак през 1953 г. Ако си чул, наскоро и отбелязваха 50-годишнината.
- МСМ
Права си, явно съм се заблудил! И въпреки всичко да пребъде Българската Патриаршия! Съгласна си, нали!
- ждръц
Ами лично на мен религията не ми е от най-големите страсти, но щом казваш, нека пък да пребъде. :-)
- МСМ
Ждръц,
стига си свалял MCM, че ще отговаряш по 155 ,ал.1 НК ".
Къв съдия ще ставащ, като не знаеш 1000 дати по история наизуст?
стига си свалял MCM, че ще отговаряш по 155 ,ал.1 НК ".
Къв съдия ще ставащ, като не знаеш 1000 дати по история наизуст?
- d-r P.Popov
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|