начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

руски закон

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

руски закон

Мнениеот zor » 14 Ное 2003, 15:56

къде мога да намеря текст на руския закон, уреждащ обезщетения за забава, евентуално и за валутно задължение - чл.133 от основи на гражданско законодателство чл. 395 то ГК на РФ
zor
Нов потребител

Re: руски закон

Мнениеот :-) » 14 Ное 2003, 17:02

Де да знам, но по правно-информационните системи едва ли ще го има - остава да търсиш по библиотеки или направо в руското посолство :-) , дето е до Парк-хотел "Москва"-ама там не знам дали ще искат да ти услужат
:-)
:-)

Re: руски закон

Мнениеот Montedzemolo » 14 Ное 2003, 17:27

Аз имам цялото руско законодателство актуално към началото на 2003 г. Ако много държиш, мога да ти изпратя въпросната норма като прикачен файл. Пиши адрес!
Montedzemolo

Назад към Общи дискусии