начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

kolegi kajete mi kakav e reda ako ima takav

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот desi01 » 30 Мар 2004, 19:03

Moi poznat si e prodal kolata predi niakolko godini bez dogovor ,bez palnomo6tno ,bez nikakav dokument.Vposledstvie kolata e smenila o6te dosta sobstvenici i ve4e ne se znae kade e .Dana4nite go tarsiat za danacite.Kakvo moje da se napravi
desi01

Re: kolegi kajete mi kakav e reda ako ima takav

Мнениеот 66 » 30 Мар 2004, 19:43

nai-dobre e da otide v policiata i da objvi avtomobola za izdirvane
66

Мнениеот desi01 » 30 Мар 2004, 19:46

i az mu kazah taka no ne iska
desi01

Мнениеот Гери » 30 Мар 2004, 21:10

Ами това е начина...
Гери

Мнениеот freedom » 30 Мар 2004, 21:32

винаги има и друго решение. изброеното до момента не решава проблема с данъчните - за това отива в ДС и подава декларация, че на Х дата е продал автомобила на трето лице, като е загубил договора и за това не го прилага, това е обичайна практика и няма да има проблеми. носи отговорност по 313 НК , но след като е продал МПС-то няма проблем. Успех
freedom

Мнениеот N » 31 Мар 2004, 00:12

А как ще докаже че го е продал ако това му се наложи?!
Той може дори да не знае или да не помни адреса и имената на купувача.
N

Мнениеот Саша » 31 Мар 2004, 10:10

Колежке, а дали вашият познат действително е продал автомобила? От това, което казвате ми се струва, че той само е дал на "купувача" пълномощно, вероятно да го управлява и да се разпорежда с него. Ако е така и всички останали "собственици" разполагат с автомобила по същия начин, то вашият познат все още е собственик на автомобила. Ако не може да се свърже с настоящия му "притежател" и оформи нещата с нотариално заверен договор и съответната регистрация в кат, действително му остава само варианта да го обяви за изчезнал.
Саша

Мнениеот ktt » 31 Мар 2004, 10:51

Във всички случаи трябва да си плати данъците за автомобила до момента, в който направи нещото за което Ви съветват колегите.
ktt

Назад към Общи дискусии