начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Мнениеот Lubitel40 » 18 Юни 2004, 14:28

Преди месец ме питат по телефона искашли да ти пратим CD с еди какво си
казвам не искам, ама то с нищо не ви задължава, добре пратете си Cd-то казвам в коша ще намерим място,

Оня ден иде данъчна ф-ра и обяснение ,че видите ли щом не съм върнал Cd-то значи го ползвам със здраве и да си го платя.

дайте идеи как да прецакаме наглите типове да платят глоби или да ги набутаме някак законно?
Lubitel40

Re: Нагли продажби тип да ти измия стъклата

Мнениеот XENIA » 19 Юни 2004, 15:09

защо не пробваш да поръчаш голямо количество СД на несъществуващ адрес или на наскоро починал човек, циганин и т.н. ? Но да бъде някъде наблизо до теб, за да се посмееш.
XENIA

Мнениеот XENIA » 19 Юни 2004, 15:10

не забравяй да се пазириш за отстъпка заради количество! За да хване вяра!
XENIA

Мнениеот ipon » 20 Юни 2004, 21:12

кой и как ви достави пратката?каква е цаната на дисковете,потделно? кои са
съставите? ако не ви харасвет аз мога да ги купя ако са : гум бай данс бенд, Сараго
са бенд,Борис Христов,Карерас,Доминго,Николай Гяуров,Моцарт,Бетовен,Чайковс
ки,
ipon
Потребител

Назад към Общи дискусии