начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ВЛЮБЕНА СЪМ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: svetlanapavlova P.S.

Мнениеот kafeto » 07 Окт 2004, 16:20

..........и твойта не е лесна! :)
kafeto
Потребител

Оле мале,кво да правя?

Мнениеот MAX » 03 Ное 2004, 01:10

Ами в няма ли коя мацка да се влюби уе.е..ее.. айде моля Ви!Ако има кандидатки за влюбване да ми драснат писамце от сарце! :) Предварително Целувки на тези дето ще ми пишат и пратят снимки!
MAX

Re: ВЛЮБЕНА СЪМ

Мнениеот duralexх » 18 Ное 2004, 21:49

добро човече, пожелавам .....да ти се падне твое подобие...
duralexх

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 20:20

Практично мислене, но не си мисли, че ги използваш. Рядко наистина става така. В повечето случаи жените знаят за какво става въпрос.
Nasko`

Мнениеот Nasko` » 20 Ное 2004, 20:23

Колко трябва да си сбъркан за да ти харесва да си адвокат ????
Nasko`

Мнениеот shveda » 21 Ное 2004, 00:19

Малко. Няма нищо лошо, по-лошо е да работиш нещо, което не ти харесва. Когато обичаш професията си можеш да постигнеш много и ще ти доставя удоволствие, противното тежи. Пожелавам на всеки работа, която да му доставя удоволствие.
shveda
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии