начало

Делото за плагиатство срещу Петър Илиев не тръгна заради Наталия Киселова Делото за плагиатство срещу Петър Илиев не тръгна заради Наталия Киселова

Broker defense, warning trading, check and pay

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Broker defense, warning trading, check and pay

Мнениеот petkovanelka » 25 Фев 2018, 19:43

Здравейте,

Пиша във връзка с тези 3 фирми!
Основната им цел е не тази, която упоменават навсякъде - да ни помогат да не попадаме на измимници, а тази да ви излъжат, че те не са такива и да ви вземат парите! Това са поредните фирми на пазара, които са свързани помежду си с измамите, които правят! Запозната е процедура от моя страна с цел възвръщане на 30%, които ми взеха, а трябваше да бъде обратното! Поредните лъжци, дано няма много пострадали като мен.
Моля, който има повече информация за някоя от тези фирми, ми пише petkovanelka@mail.bg

Благодаря.
petkovanelka
Нов потребител

Re: Broker defense, warning trading, check and pay

Мнениеот boristashev » 11 Мар 2018, 17:59

Същия опит имам с тези нещастници нямам думи просто 1 година близо ме моткат и накрая един голем ... нито инвестицията ми върнаха даже искаха и да доплащам с обещанията че всичко щяло да бъде наред :evil:
boristashev
Нов потребител

Назад към Общи дискусии