начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

поръчители по заеми

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

поръчители по заеми

Мнениеот dharma » 16 Авг 2005, 11:35

поръчител съм по заем от банкаОББ.Кредитоискателя престана да го погасява и на мен ми направиха запор на заплатата.Другите двама поръчители работят без трудови договори и банката не иска да се занимава с тях.Заведено е и дело срещу мен,така че ако спра да внасям ,ще изпратят съдия-изпълнител.
Реших,да погася цялата сума и да съдя другите двама поръчители и кредитоискателя.
Моля за съвет,как точно става това,отнема ли много време и пари,и изобщо заслужава ли си.КРЕДИТОИСКАТЕЛЯ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СЕ ВОДЯТ БЕЗРАБОТНИ И НЯМАТ СОБСТВЕНОСТ.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
dharma

Мнениеот Гост » 16 Авг 2005, 13:25

Поел/а сте риска.Рискувате да пиете студена вода!!!с какво ще ви платят тези лица???иначе правна възможност има!!!можете да търсите всичко платено от Вас чрез обратен иск срещу главния длъжник!
Гост

Мнениеот галина » 16 Авг 2005, 16:46

Дано поне водата да бъде студена :!:
галина

Мнениеот dharma » 17 Авг 2005, 11:35

това за водата го знам.Писах в този форум с надежда да получа компетентен отговор на въпросите .Ако някой има желание да ми отговори ще бъда благодарна.
dharma

Назад към Общи дискусии