начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Apel kam advokatite

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Иван » 25 Авг 2005, 16:58

Минималната цена на услугата " устна консултация" трябва да е не 5, а 50лв! И то не номинално и само записано в наредбата, а всеки адвокат да я иска и да я взима! Тогава ще се научат да уважават адвокатите. Сега си влизат в кантората, и питат сякаш си длъжен да им кажеш за мерси, а понякога и толкова няма. Защото питането навсякъде е безплатно, само при адвоката се плаща....
Иван

Мнениеот hristov67 » 25 Авг 2005, 17:39

Драги ми приятелю като чуя учител вече ми се повдига и че все нямали пари .това не е вярно вижте само колко вземат от частни уроци и от подкупи просто е жалко да се надяват на нас. Помагах на един на такъв измекяр и когато на петата година поисках да го вкарам в една схема и да получа веднъж и аз хонорар той започна да ми брой парите и си помислете този помияр застана зад мен и си взе подкупа , а не поиска да озаконим всички операции и да вземе чисти пари.
hristov67

Предишна

Назад към Общи дискусии