начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Vupros

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Vupros

Мнениеот S-max » 19 Окт 2004, 15:40

Jenite ne sa problem za pravoto.Problema e 4e te se opitvat da se dokazvat 4rez nego, a ne tova e negovata F. I po vajnoto: tova na nikogo ne pomaga, osven v izklu4itelno redki slu4ai na sobstvenoto im ego.
S-max

Мнениеот kafeto » 19 Окт 2004, 15:45

Моето искрено мнение е, че не виждам смисъл в започването на работа в кантора във II-ри курс. Ще се занимаваш точно толкова с Право, колкото и ако пържиш картофки в Макдоналдс! А и не мисли, че ще взимаш повече пари! По-добре си стой вкъщи на топло и си чети учебниците и всякаква допълнителна литература, посветена на правните направления, към които проявяваш засилен интерес! Рано ти е още! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот S-max » 19 Окт 2004, 15:59

A kafeto e nai-prav, gledai si jivota sega , zastoto te 4aka tzjal jivot rabota sled tova!
S-max

Мнениеот ananiev » 19 Окт 2004, 16:19

intersuva me slednoto.vzeh pod naem edna sgrada i si pla6tam redovno naema.predi dni mi predoljiha da snimat film v neia i az se saglasih,no horata koito mi dadoha da polzvam tazi sgrada iskat 4ast ot parite koito 6te vzema ot snimkite.pravilno li e tova?
ananiev
Нов потребител

Мнениеот 1611 » 19 Окт 2004, 16:48

Имаш ли писмен договор за наем?
1611

Мнениеот ananiev » 19 Окт 2004, 16:57

da
ananiev
Нов потребител

Мнениеот Anastassia Terzieva » 19 Окт 2004, 16:58

kolega...
da vi kaja az praveh kafetata v kantorata na bashta mi niakade ot 8-mi klas...
ne mojete da si predstavite kolko i kolko cenna informacia se popiva pokrai drugi advokati...
i az togava ne znaeh che e taka, usetih go chak kogato zapochnah da ucha pravo i da se okazva che dosta neshta veche znam... ne tolkova kato konkretni normi, kolkoto kato nachin na mislene, kato razvit uset za pravoto...
taka che si e savsem pravo momicheto...

Teodora, obadi mi se na 0899917107, i az rabotia otskoro no moje da izmislim neshto :))))))
Anastassia Terzieva

Мнениеот kafeto » 19 Окт 2004, 17:26

Колежке, за това сте права. И все пак не забравяйте, че Вие сте била в кантората на баща си. Друго е при непознати работодатели. Никакво внимание нямаше да Ви обърнат!
kafeto
Потребител

Мнениеот 1611 » 19 Окт 2004, 17:44

Там пише ли за какво ще ползваш отдадения по наем обект?
1611

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 19 Окт 2004, 21:47

i zashto mislish che niakoi e obrashtal specialno ili niakakvo vnimanie na niakakva osmoklasnichka koito e idvala sled uchilishte i e pravela kafetata?
Nito puk sum razbirala neshto ot pravo . No biah tam, slushah sporovete im, tova koeto citirat, kakvi dovodi vadiat... kakvi popravki praviat... nishto ne se gubi na toia sviat, nali znaesh...
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот kafeto » 19 Окт 2004, 22:25

Добре, добре - спокойно - всичко ще бъде наред! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот Nasko` » 20 Окт 2004, 14:14

Ako poglednem tona i dumite i na dvete strani v po-rano napisanoto, shte vidim che samo ti ubijdash i samo ti durjish bih kazal "ulichen" ton. Za tova moje bi jenite poniakoga se narichat "ulichnici". Takuv termin za mujete niama....
Nasko`

Мнениеот Nasko` » 20 Окт 2004, 14:17

Уважаема, колега съм ти и само за това позна. Еманципация.....Феминизация....не си ли малко нагла да влизаш в наука основана и развита исконно от мъжете и да предявяваш някакви права на тази тема?
Nasko`

Мнениеот гала » 20 Окт 2004, 14:30

Колега Наско , ти май не си добре . Говориш като някои маниак . СТЕГНИ СЕ , МОЛЯ ТЕ .
Определно не съм забелязала да има разлика между мъжете и жените юристи . Професионализма и интелекта нямат пол.
гала

Мнениеот sonia » 21 Окт 2004, 18:54

Otnovo gruba greshka-pishe se "obijdash",a ne "ubijdash"!Izvinete,vie imate li osmi klas zavurshen?
sonia
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии