начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Поздравления!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Поздравления!

Мнениеот policai » 25 Май 2006, 22:11

Рових във форума, търсих тема за поздрави, но не открих назад, чак до 2001 година. Така че откривам такава!

Поздравявам Донна, Монтескьо, Милена, Вега, Круела, Амороза и много други, помогнали, без да се интересуват кой е попитал и защо!
Бъдете живи и здрави!
Отварям тази тема с ясното съзнание всеки да поздрави когото реши и по какъвто и да е повод, ако и да е просто личен празник!
Успех на всички ви! :D
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 25 Май 2006, 23:03

policai, инициативата Ви е похвална!!!
В тази връзка, отправям към колегите monteskio и gudio заслужени адмирации!
Поздравления и дерзайте!!!
:) :) :)
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

БЛАГОДАРЯ

Мнениеот milka » 25 Май 2006, 23:09

Писъединявам се към чудесната Ви идея. Благодаря на monteskio i kontrol, които винаги са се отзововали своевременно и са ми оказвали истинска помощ.
milka
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 26 Май 2006, 00:55

Интересно начинание.. Имаше подобна тема, но във връзка с качествата на съдиите.

Така и така сте започнали... Искам да добавя " позивните " на колеги които с участието си от преди три години насам / тогава се регистрирах в този сайт / наистина са допринесли за развитието и утвърждаването на форума на lex.bg, а именно:

1. Mi_lena

2. Gery

3. Gega

4. Enigma / който напоследък се изгуби /

5. Lunatik / който напоследък се изгуби /

6. Donna

7. Scribtor

8. Stavrev

9. Shveda

Разбира се горе-изброените не са единствените участници в този форум, които са показали знанич и умения. Но въпреки това, според мен тези наши колеги са мерило за останалите.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот mmaglova » 26 Май 2006, 09:00

Аз също искам да благодаря за ценните съвети които получих тези дни в този форум.Онзи ден когато се включих за първи път бях потресена че делото ми за едно жилище е насрочено чак за май 2007г ВКС. Но с помощта на Вашите съвети се успокоих и се надявам всичко да е наред.
Желая на всички вас УСПЕХИ и независимо ,че сте адвокати помъчете се да запазите човещината в сърцата си.

Поздрави
mmaglova
Младши потребител

Мнениеот mmaglova » 26 Май 2006, 09:01

Аз също искам да благодаря за ценните съвети които получих тези дни в този форум.Онзи ден когато се включих за първи път бях потресена че делото ми за едно жилище е насрочено чак за май 2007г ВКС. Но с помощта на Вашите съвети се успокоих и се надявам всичко да е наред.
Желая на всички вас УСПЕХИ и независимо ,че сте адвокати помъчете се да запазите човещината в сърцата си.

Поздрави
mmaglova
Младши потребител

Мнениеот evgo » 26 Май 2006, 15:03

Поздрави и от мен за всички знаещи, както и на мислещите - тук във форума.
Според мен хубавите неща тук са две, по-скоро три:
- когато имаш проблем, разбирай "казус", можеш да разчиташ на бърз ако не 100% компетентен отговор, то на много добра насочваща връзка.
- ровейки се по различните теми /за да се постараеш да помогнеш на някого/, може да се получи така, че и да научиш нещо.
- когато просто така разпускаш, може нещо да те зарадва или да се посмееш, освен ако разбира се не попаднеш на някой заядливко - това ни най-малко обаче също не значи, че евентуално няма да се наложи сериозно да си поразмърдаш мозъчните клетки - което в заключение, също е полезно.
Лек и ползотворен ден!
evgo
Младши потребител

Мнениеот enerdji_67 » 26 Май 2006, 22:50

Много благодаря на Монтескьо за компетентния и бърз отговор на въпроса ми и затова,че ми възвърна душевното спокойствие в много тежък за мен момент.Да си жив и здрав,Монтескьо и все така отзивчив и към нас "простосмъртните"в този форум.Успех!
enerdji_67
Нов потребител

Мнениеот enerdji_67 » 26 Май 2006, 22:51

Много благодаря на Монтескьо за компетентния и бърз отговор на въпроса ми и затова,че ми възвърна душевното спокойствие в много тежък за мен момент.Да си жив и здрав,Монтескьо и все така отзивчив и към нас "простосмъртните"в този форум.Успех!
enerdji_67
Нов потребител

Мнениеот klarissa » 27 Май 2006, 07:51

Колеги, благодаря от сърце за ценните съвети, за човешкото отношение и за това, че има много добри юристи в този форум.
klarissa
Младши потребител

Мнениеот tessa » 29 Май 2006, 12:36

:D Страхотна тема сред доста други във форума, в които колеги се плюят един друг за това кой колко бил учил, къде бил завършил и т.н. Хора с желание да са перфектни в своята област има навсякъде и ако може да се върне онова време, за което само съм чувала, в което време членовете на адвокатските колегии са били задружни като едно голямо семейство, ще бъде наистина идеално :D

Изразявайки личните си впечатления като "пресен" участник в този форум, искам да поздравя donna, monteskio и gudio за това, че са избегнали посредствеността и наистина мислят!
Ще бъдете пример за мен!!![/b]
Аватар
tessa
Потребител

Мнениеот niki_74 » 01 Юни 2006, 20:46

Донна, благодаря! :D Точно както каза, така е! :D Разпечатах указанията на НАП и другото посочено от теб, дадох го на адвоката си и .........всичко е ОК, имам входящ номер и чакам.
Още веднъж ти благодаря, Донна! :D
niki_74
Нов потребител

Мнениеот donna » 01 Юни 2006, 20:49

niki_74 написа:Донна, благодаря! :D Точно както каза, така е! :D Разпечатах указанията на НАП и другото посочено от теб, дадох го на адвоката си и .........всичко е ОК, имам входящ номер и чакам.
Още веднъж ти благодаря, Донна! :D

:lol: :lol: :lol: Колегата май ще ти дължи хонорар ......научил е нещо и от теб .А аз ще се радвам ако си получиш паричките .
Желая ти успех и късмет!
donna
Старши потребител

Мнениеот vega » 01 Юни 2006, 21:46

Благодаря за темата :!: Искам да благодаря на всички в този форум - на тези които питат и на тези които им отговарят. Аз съм отскоро във форума, а и в професията /едва от три години/, сама се боря и съм благодарна, че този форум го има. Много са ми помогнали всички - не само тези, които отговарят на мои въпроси. Като разглеждам различните теми всъщност трупам опит и намирам отговори на въпроси, които ме намират впоследствие. Не се познаваме, дано не звучи много глупаво, но всички вие сте ми приятели. Благодаря ви, че стоите пред монитора, четете и пишете...Желая ви щастие.
vega
Потребител

Мнениеот ykovachev » 02 Юни 2006, 12:31

Поздравления на всички отговарящи, които полагат усилия форумът да е смислен :D Също и на тези питащи, които формулират достатъчно кратки и ясни въпроси, на които може да се отговори също така ясно и кратко, без да ги препращаме към посещение на адвокат :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот kiarra » 02 Юни 2006, 14:48

аз следя форума от повече от година, но отскоро се престрашавам да пиша, защото в крайна сметка не може всеки да се бие сам в гъдите и да се самоубеждава колко е велик. всеки трябва да прецени знанията си обективно.

признателна съм за всички ценни съвети, хитринки и насоки, които съм почерпала от този форум /към този момент заемат селектирани по дялове една голяма част от архива ми за спасяване в тежки ситуации/.

много се радвам, когато се получава хубава дискусия по определен казус, когато някой приема с благодарност градивната критика или когато в действителност се доказва, че в спора се ражда истината.

безкрайно ми е обидно обаче, когато някоя тема натежи от гневни, обидни и безкрайно непрофесионални постове....тогава, когато някой може да си състави безкрайно погрешно мнение за идеята на този форум да бъде както взаимоучителните училища през възраждането, когато по-големите и по-начетените са учили по-малките и по-непросветените.

поздрави!
kiarra
Младши потребител

Мнениеот tedyana » 17 Юни 2006, 22:26

Поздрави на всички, които участват в този форум под каквата и да било форма.Благодаря, за отговорът на Монтескьо- навременен и ясен.Надявам се да си помагаме и за вбъдеще едни на други.Успех!
tedyana
Младши потребител

адвокатура

Мнениеот m_zhivkova » 17 Юни 2006, 23:39

Поздравявам всички колеги, издържали днешният изпит за адвокати и младши адвокати и им желая успешна кариера!
m_zhivkova
Нов потребител

Re: адвокатура

Мнениеот monteskio » 17 Юни 2006, 23:57

m_zhivkova написа:Поздравявам всички колеги, издържали днешният изпит за адвокати и младши адвокати и им желая успешна кариера!

Поздравям всички тези, които взехме изпита за адвокати и младши адвокати. Желая успех на тях / нас / в упражняване на адвокатската професия. Пожелавам успех при явяването на следващия изпит за младши адвокати и адвокати на тези, които не успяха да вземат изпита.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

честит празник!

Мнениеот policai » 05 Юли 2006, 20:31

Кой ли съм аз, че да поздравявам!?!?!? Затова, знаейки, че във форума влизат много мои колеги - просто:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОЛЕГИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ, МАЛКО КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!
Всичко най-добро за вас, случили толкова "ниеблагодарно" време и нека хъса ви за работа никога да не изчезне! 8) :D
...полицай, наистина е призвание...
policai
Потребител

Назад към Общи дискусии