начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Насочете ме към добър адвокат във Варна

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Насочете ме към добър адвокат във Варна

Мнениеот solange81 » 21 Авг 2006, 09:49

Здравейте!
Моля Ви, дайте ми координати на добър адвокат във Варна. Става въпрос за сложен казус свързан с делба на съсобствен имот, узаконяване на незаконна къща.
Искам да се срещна с професионалист.
Благодаря Ви!
можете да се свържете с мен на solange81@abv.bg
solange81
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 11:15

Мога да Ви препоръчам адвокат Йордан Дяков - бул. Мария-Луиза 21а, ако не се лъжа за номера. Добър и опитен юрист във всички клонове на правото. Успех!
somervile
Нов потребител

Мнениеот solange81 » 21 Авг 2006, 11:30

а можете ли да ми пуснете на майла телефон, за да се уговорим кога да ида?
Мерси!
solange81
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:04

Адвокат Дяков е регистриран в LEX с номер 10880. От данните е актуален само мобилният телефон
somervile
Нов потребител

Мнениеот emona » 21 Авг 2006, 12:15

somervile написа:Адвокат Дяков е регистриран в LEX с номер 10880. От данните е актуален само мобилният телефон

Interesno zvu4i preporykata. Ot edna strana ne bqhte siguren/sigurna na koe adres e kantorata, no znaete koj nomer pored advokat e. Spored men samata " somervile" i advokatyt kojto be6e prepory4an sa edno i sy6to lice ili somervile e posrednik. Tova govori za nekorektno otno6enie. Ne vqrvam vsi4ki advokati da sa takiva.Az vinagi sym popadala na mnoko korektni va6i kolegi. No ne mislq, 4e e seriozna tazi prepopyka predvid obstoqtelstvoto, 4e " somervile" e toku6to registriran potrebitel s edna edinstvena cel - da dade preporyk aza sebe si ili za svoj poznat...
emona
Младши потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:20

Уважаема Emona, съжалявам че мислите така, просто си направих труда да проверя регистрацията на юриста за да улесня човека. Що се отнася до регистрацията ми, тя не е "нова". Просто не си позволявам да давам непрофесионални съвети, тъй като все още не съм завършил юрист.
somervile
Нов потребител

Мнениеот somervile » 21 Авг 2006, 12:34

Що се отнася до Вашата регистрация Emona тя също е нова, но това не означава, че посещавате сайта оттогава или че предлагате своите услуги, нали?
somervile
Нов потребител

Назад към Общи дискусии