- Дата и час: 01 Фев 2025, 12:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Полезна информация за младите колеги, които си търсят работа
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Полезна информация за младите колеги, които си търсят работа
Колеги, в страницата jobs.lex.bg няколко пъти досега се е появявала обява за юрист от работодателя SM group. Считам, за необходимо да ви уведомя, че стилът на тази фирма е да наема своите служители на изпитатетел срок с уговорка да им плаща не в края на месеца, а в края на следващия, когато обаче биват освободени като неподходящи, без да им платят.
- civilista
- Младши потребител
Интересно съобщение.не,че ще кандидатствувам там,ама дай по конкретна информация ,да разберем и ние за какво иде на въпрос
- sarbijanac
- Активен потребител
Първо да благодаря на колегата civilista! И веднага след това да попитам не е ли чел как се защитават права в ученото още във втрори курс CIVIL LAW?!
Наистина съвсем добронамерено още веднъж благодаря!
Наистина съвсем добронамерено още веднъж благодаря!
-
atanaspetrovmeister - Потребител
Конкретно инфо - не плащат.
За защитата - аз ги осъдих имам си изпълнителен лист и образувано изпълнително дело, но се оказа, че цялото имущество на дружеството, заедно с имуществото на всички други фирми на управителката Симеонка Моллова е запорирано от комисията "Кушлев" и "ще си чакам реда" до куково лято.
Смятам, че при това положение е по-добре да не се постъпва там, нали.
За защитата - аз ги осъдих имам си изпълнителен лист и образувано изпълнително дело, но се оказа, че цялото имущество на дружеството, заедно с имуществото на всички други фирми на управителката Симеонка Моллова е запорирано от комисията "Кушлев" и "ще си чакам реда" до куково лято.
- civilista
- Младши потребител
civilista написа:Конкретно инфо - не плащат.
Това е съвсем друго! Моите адмирации! При това положение смятам, че "честта на юриста" е защитена! Хрумна ми идея-
ДО ПО-УМНИТЕ ГЛАВИ
Възможно ли е да се публикува списък с подобни фирми, тип "тарикати на дребно" и да послужи като предупреждение. Че то намират се и по-нервни и иди обяснявай за изп. листове и т.н. !
-
atanaspetrovmeister - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|