начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Проблем със срокове на поръчка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем със срокове на поръчка

Мнениеот rossivanov » 23 Фев 2014, 09:08

Здравейте,

Имам следния проблем в продължение на повече от 20 дни. Направих поръчка на плочки от магазин в София, като датата на поръчката беше 02.02. Вече 21 дни чакам плочките да бъдат доставени, но всеки път когато се обадя по телефона и попитам какво се случва с тях, хората от магазина се държат арогантно и отказват да ми кажат срока.

Проблема е, че при поръчката собственика ми каза, че доставката ще бъде другата седмица, а вече има повече от 20 дни забавяне.

Имам фактура, но не ми издадоха касов бон за поръчката, при положение че платих 100% от сумата.

Някой може ли да ме посъветва какво да правя, тъй като това отношение е абсолютно неприемливо за мен.
rossivanov
Нов потребител

Re: Проблем със срокове на поръчка

Мнениеот ivanov_p » 23 Фев 2014, 10:17

Във фактурата пише ли, че е платена? Напр. платена в брой?
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот rossivanov » 23 Фев 2014, 17:18

Не, не пише нищо. Проблема е, че дори касов бон не ми прикачиха към фактурата. Има само 1 подпис ма момичето, което работи в магазина...
rossivanov
Нов потребител

Мнениеот ivanov_p » 23 Фев 2014, 17:52

И как смяташ да докажеш, че си дал парите?
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Общи дискусии