начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

стрелбата в ескейп

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

стрелбата в ескейп

Мнениеот бармалей » 08 Ное 2003, 22:47

Колеги, чак сега разбрах за какво е цялата тази охрана по заведенията, дето нас ни джоби,а престъпниците - не смее. За да пази престъпниците от нас! Май цялата им ...... държава на това се гради. Драйфа ми се че съм им адвокат на скапаната им система!
бармалей

Re: стрелбата в ескейп

Мнениеот todorious » 09 Ное 2003, 02:24

Abe i na men ne mi e mnogo comfortno kato me pomolqt za nqkoq druga usluga no plashtat dobre zasega.
todorious

Мнениеот bgjurist » 18 Ное 2003, 17:31

За охраната, тя се нарича така, защото всички, които извършват този вид дейност, са охранени... Колега Бармалей, що не пробваш да влизаш с онзи екземпляр от Договора за правна помощ, на който е пълномощното? Според мене, това е по-голямо оръжие и няма да има нужда да се оставя на входа. Имаше една приказка - "Перото е по-силно от сабята"... А колкото за заведенията, като се събираме по lex-срещите, понякога достигаме 20-30 човека (скоро не съм ходил, де!)
bgjurist
Потребител

Мнениеот tanyav » 21 Ное 2003, 11:39

То да беше само охраната по заведенията пак добре, но и в Софийски градски съд трябва да чакаш навън на студа докато преравят джобовете и чантите на другите.
Предлагам направо да въведат рентген като по летищата, за да се спре с това отвратително и унизително ровене.
tanyav
Младши потребител

Назад към Общи дискусии