начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Измами с промоцията на Чипита

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Измами с промоцията на Чипита

Мнениеот Искам справедливост » 18 Ное 2003, 18:02

На 17.11.2003 г. получих SMS, че печеля прима-ваучер на стойност 5 лв. от промоционалната игра на Мобилтел и Чипита. Когато отидох да си получа наградата в бизнес-центъра на Мобилтел при хотел Плиска, ми беше отказано, тъй като телефонът, от който са изпратени промоционалните кодове не е мой собствен, а служебен и аз нямам пълномощно за неговото ползване (това говори само за доверието на фирмата, в която работя, за мен). Обаче, в сайта на Чипита (http://www.chipita.bg/pages/prav_bg.htm)изрично е посочено, че малките награди се получават срещу лична карта или друг документ за самоличност.
Като капак на всичко говорих приблизително десет минути с телефон 088 1707. Когато се оплаках на телефона на Чипита, обявен за допълнителна информация, ми казаха, че "ние произвеждаме кроасани, а не раздаваме ваучери!?!!!"
Мисля, че все пак, е тяхно задължение промоцията да протече гладко. Да, ама не...Както казваше Петко Бочаров. За бизнеса по български толкова....
Какво според вас трябва да направя, за да се възмезди изгубеното време и нерви и да се накарат служителите да си свършат работата???
Искам справедливост

Re: Измами с промоцията на Чипита

Мнениеот справедлив » 19 Ное 2003, 02:36

Ох, и на мене ми се иска да се разбере че такива долнопробни измами от производители и търговци трябва да спрат в България.
Опитай жалба до Комисия по Търговия и Защита на Потребителите (тел.987-74-45) или http://www.ktzp.bg/, въпреки че след като търсих за последен път тяхното съдействие сега търся къде да се оплача от тях.
справедлив

Мнениеот Желязко » 20 Ное 2003, 14:23

пий една студена вода!
Желязко

Мнениеот *petya » 20 Ное 2003, 15:35

Da, goliama glupost e cialata istoria, az pe4elih 3 pyti melodia i ne ia poluchih nito vednyj, kogato im zvynnah, kazaha, 4e moje problemyt da e v software na telefona mi. I tova ako ne izvinenie, tel. mi e dosta dobyr i ne pravi nikakvi problemi.
Veche si vzimam vafli, vmesto kroasani:)
*petya

Мнениеот Будната съвест » 21 Ное 2003, 19:10

А, бе, човека иска съвет, а вие: "пий една вода" и тем подобни.
Опитай в КЗК, ако имаш излишни пари и в съда се пробвай, защото ако гражданското общество не действа, тези измами ще продължават!!!
Будната съвест

Мнениеот хахо » 21 Ное 2003, 22:58

Желязко , стига с тая наша заспала психика за студената вода.
Това е много важен въпрос, който клати и обвързва целия пазар и икономика - потребители, производители, търговци, лоялна конкуренция.
Евала на човека, че се е амбицирал с това. Ако си вземе 5-те лева даже още 50 ще му пратя, заслужава ги. Обещавам.
хахо

Назад към Общи дискусии