начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

регистрация на сдружение с идеална цел.СПЕШНО

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрация на сдружение с идеална цел.СПЕШНО

Мнениеот Учеща се » 18 Апр 2004, 14:51

Колеги, спешно трябва да регистрирам сдружение с идеална цел в обществена полза, но не знам какви са документите, които трябва да подготвя.
имам устав, но не знам какво още - може би разни протоколи, заявления и т.н.- бихте ли ми помогнали!- и ако може по-подробно...
Моля за вашата помощ! Много съм ви задължена!:-)))
Учеща се

Re: регистрация на сдружение с идеална цел.СПЕШНО

Мнениеот fartunova » 18 Апр 2004, 22:37

Ако имате възможност, заповядайте в Kлиниката по нестопанско право към СУ, която се намира в сградата на Ректората на СУ, северно крило, ет.4, ст.293 в четвъртък (22.04.2004) от 17 до 19 часа. Ако не можете - пишете на е-пощата.

С удоволствие ще Ви помогнем!
fartunova
Нов потребител

Назад към Общи дискусии