начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

призовка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

призовка

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 15:45

като си проверих пощата днес видях един плик с печат "пътна полиция" - оказа се призовка. аз не съм се разписвал никъде, а и не пише като какъв ме викат /пропуснал съм деня също така/. може ли някой да ми каже какво да правя??? нещо с колата ми е явно - много хора я карат и в момента не мога да си спомня на деня в който пише в призовката кой точно я е карал.
коко

Re: призовка

Мнениеот mlad_urist » 28 Апр 2004, 15:54

Пише ли щой съд и в качеството на какъв те призовават - номер на дело, жалба и т.н.
Ако пише ходи до съда и провери за да не стане по-лошо!
По - принцип, в настоящият случай, ти се неправилно призован! Не са ти връчили призовката лично, така че не се притеснявай, но все пак вземи виш за какво те викат и в качеството ти на какъв!
mlad_urist

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 16:22

викат ме в СДВР КАТ, но съм пропуснал срока за явяване. пише само номер на преписка и също така "за справка".
коко

Мнениеот коко » 28 Апр 2004, 16:27

ако им се обадя по телефона да ми кажат за какво става въпрос дали мислите, че ще ми дадат някаква информация?
коко

Мнениеот maria01 » 28 Апр 2004, 17:01

Сигурно са ти съставили акт и те търсят да ти го връчат, но може и да не е така. Нищо не губиш първо да се обадиш да питаш. Няма значение че си пропуснал деня, те не са те уведомили надлежно.
maria01
Потребител

:))) hodi v kat, tam 4e ti kajat 4e ima act

Мнениеот nekoj » 28 Апр 2004, 17:42

sreshtu teb, systaven ot n-skia polyucaj, 4e si minal na violetovo ili ne si sprel za previshena skorost.

kakvoto i da pishesh i obesnevash, shte ti zemat knijkata za edin mesec, v kojto ti naj-spokojno 4e karash bez knijka :))))))))) kakto mnogo hora pravjat naposledyk v bulgaristan
nekoj

Мнениеот stefko_bg » 29 Апр 2004, 20:17

Тури го в коша. Нека после докажат, че си я получил
stefko_bg

nali vi kazvam-nekade mu e sastaven act

Мнениеот nekoj » 30 Апр 2004, 12:17

moje i f provinciata da e sastaven. I te sega "razjasnjavat " sluchaja. No ako e dal kolata si na nekogo, i "ne pomni" na kogo - misla 4e e dobre da ima i advokat, ako narushenieto si struva raspravijata de :))) na men kato mi zeha knijkata i gi pitam - mi sega? bez knijka li 4e karam? a oni - ne! ne trebe da karash! E - kak kazvam nema da karam, az zashto sym ja zel taa kola - da karam, ili da plashtam podkupi na katajiite:))) A slujitelkata - ami vasha rabota, ama ima nakazanie po-golemo.

E, TO ZA KAKVO NEMA NAKAZANIE VE4E V BYLHARIJA???

SKORO I ZA TOVA 4E SI JIV, SHTE IMA NAKAZANIE, VERVAJTE MI !!!!!!!!!!!!(to za nekoi otdavna trebeshe i izpylnenie da ima;)
nekoj

Назад към Общи дискусии