начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

МПС от чужбина

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

МПС от чужбина

Мнениеот МПС » 30 Апр 2004, 14:29

Имам намерение да си докарам автомобил от Италия. Обясниха ми,че ако ползвам услугите ва автовоз цената за превоза варира между 500 -800 евро. Какви документи трябва да притотвя и колко ще струва регистрацията на колата в БГ.

Предварително благодаря на отзовалите се със съвет!
МПС

Re: МПС от чужбина

Мнениеот младежа » 01 Май 2004, 07:54

не знам, ...........ама ако не те хванат вкарай една и за мен.
младежа

Re: МПС от чужбина

Мнениеот george slavov » 04 Май 2004, 15:46

nai napred ti triabva mitni4eska deklaracia vaz osnova na koiato se registrirat novovnesenite avtomobili sled tova v ednomese4en srok triabva avtomobila da se registrira v kat ,a stiah sa zabravia vaz osno na deklaraciata se plasta mito koeto se
george slavov

Назад към Общи дискусии