начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

за gega-специално!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

за gega-специално!

Мнениеот harmaiani » 14 Май 2004, 08:56

Драги gega, споделям мнението ти за момиченцата и университетите.Ако все още си търсите красиво момиче със сериозни познания по търговско,облигационно и трудово право и скромен,но успешен опит в областта на правото,можеш да ми дадеш някакви координати да се свържа с Вас, за да докажа каквото трябва. Не е зле и предварително да ми кажеш условията за работа,за да не губим излишно време.
harmaiani

Re: за gega-специално!

Мнениеот gega » 14 Май 2004, 22:33

Драга, нашата работа не е свързана много-много с частното право, а предимно с административното! При това е в провинцията! Аз след две години изгнание, по чисто семейно-битови причини, отново се завръщам в София идния месец , та затова търся заместник! И това не е от някакви възвишени благородни подбуди, а защото си държа на доброто име и искам някой свестен човек да работи в този печен колектив, в който аз бях почти година (колко трудно е да откриеш свестни хора в един провинциален град!!!)! Ако проявяваш още интерес, пиши! Ще ти дам мейла си! Поне виртуално ще се запознаем!!!
gega

Re: за gega-специално!

Мнениеот Ако ли не » 17 Май 2004, 15:25

здравейте? още ли имета нужда от заместник? Занимавах се само с административно право дълго време. Работата ми изискваше да се явявам като пълномощник по 30-50 дела месечно. Работих към Държавно лесничейство в близост до София, където съставените АА бяха твърде много.
Ако мога да направя нещо за вас, обадете се.
Ако ли не

Назад към Общи дискусии