начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

SPE6NO

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

SPE6NO

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 16:48

Здравейте!
Моля да ми кажете колко горе-долу струва Нотариално заверена декларация по чл.12,ал.2 от ПДК и Нотариално заверено съгласие по чл.43,ал.2 от ЗЗКИ във връзка с член 52,ал.2 от закона на банките?
Jipsy

Re: SPE6NO

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 16:53

Какво е ПДК?
Axl Rose

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 17:01

Не знам-така пише. Става дума за документи за кандидатстване във Висше военно училище
Jipsy

Мнениеот Axl Rose » 22 Юни 2004, 17:12

Е бахму майката, ако се сещам каква е връзката между чл. 52, ал. 2 от Закона за банките и документи за кандидатстване във висше военно училище.
Axl Rose

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 17:19

E 6tom ti ne znae6,az li d znam,we?!
Ako znaeh nqma6e da vi pitam,lo6o :(((
Jipsy

Мнениеот samurai » 22 Юни 2004, 17:22

Наистина е доста интересно.Не можеш ли да получиш повече информация, защото тази е нещо непълна.
samurai

Мнениеот донна2 » 22 Юни 2004, 18:01

заверката на подпис струва 3лв два документа по 3 са 6 лв
донна2

Мнениеот 1818 » 22 Юни 2004, 18:14

:) elementarna matematika

no nyakoi razbra li kakvo e ПДК ????? moje bi nyakakav vatreshen pravilnik na uchilishteto.......

naistina kakvo obshto ima kandidatstvaneto vav visshe voenno uchilishte sas opazvaneto na bankova taina????
1818

Мнениеот paola77 » 22 Юни 2004, 18:20

Не е ПДК, колеги, а ДПК, момчето е объркало абревиатурата. Много е близо до ума. Таксата за нотариална заверка на двете декларации наистина е общо 6 лв., както писа донна 2.
paola77

Мнениеот Jipsy » 22 Юни 2004, 21:29

Благодаря на всички,които ми отговориха.
Не съм виновна аз за абревиатурата-гаджето ми така е чул :))) Мъже,к'во да ги правиш... ;Р
И все пак да знаете,че съм момиченце,а не момче :)
Отново ви благодаря и се надявам един ден и аз да ви стана колежка!!!
Jipsy

Назад към Общи дискусии