начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

LEXPARTY

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

LEXPARTY

Мнениеот viliana.pavlova » 23 Юни 2004, 15:04

Kolegi, dokato ne sme se razbiagali po moreto, predlagam da napravim porednoto zabavno i priatno Lexparty!:)
Tezi, koito redovno se zabavliavat s nas-znaiat kak e:)
Tezi, koito ne sa imali udovolstvieto-da zapoviadat!!!
Deniat e petak 2.07.2004
Miastoto: Primavera ( na popa)
Chas:19.30 chasa
Neka zapisvaneto da zapochne sega!;))))
viliana.pavlova
Младши потребител

Re: LEXPARTY

Мнениеот Lazar Petrov » 23 Юни 2004, 15:13

Zaiko-baiko <t.e. az> iskam pozvolenie da se prisuedinq. Nadqvam se da ima dosta hora i v kraina smetka da se kaje, che sbirkata e minalata kakto si se polaga. NO!

Dano da ne e posledna, a posledna samo za do esenta naprimer :)
Zashtoto, Vili ima pravo, horata shte se razbqgat po moreto, a puk tam......e, znaete kak e - tanci-manci, glarusi-chaiki, IDILIQAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

Pishete me - zaio-baio <veche sum II kurs - da se pohvalq - I kurs go minah! :D:D:D>
Lazar Petrov

Мнениеот bgjurist » 23 Юни 2004, 16:49

Охо, значи, имаме вече един подбудител и един евентуален извършител, които се приготовлвяват да осъществят елементите на състава на КУПОНА от обективна и субективна страна. Но за да е съставомерно деянието, обаче, е необходимо съизвършителство; в противен случай съставът е непълен. Хайде, пишете и мен, пък после ще ми дадат най-много миналогодишната присъда, за която все още не съм реабилитиран. Т.е., налице е специален рецидив и множество престъпления. Присъдата ми беше "на Хаваите доживот без замяна при първоначален режим на изтърпяване на наказанието: заобиколен от жени".
bgjurist
Потребител

Мнениеот Begemot » 23 Юни 2004, 20:14

Айде да не прозвучи нескромно - но накъде без мен!!!! Тъй че - пишете един кот Бегемот, но задължително го пишете поне за двама!!!
P.S.
Въпросната Примавера има градина, която за съжаление е с ограничен обем - събира само 100 човека, тъй че само записалите се първи ще са на чист въздух ;)

Ваш провоковативен съизвершител в контекста на помагачеството, рецидивист второ поколение, заслужил майстор на спорта, спора и купонджийска опора - кот Бегемот
Begemot

Мнениеот miss pravo » 23 Юни 2004, 22:17

bravo na vas, kolegi..zavijdam vi...ama az kato ne sym ot sofia, a i ne sym mnogo blizo..kak da doida..a jelanie ima:):) ami veselo izkarvane ot men!
miss pravo

Мнениеот Lazar Petrov » 24 Юни 2004, 08:37

Miss pravo, koqto i da si ti, q me chui ;)

Vdigash se, otkudeto i da si <e, prezumiram, che ne si ot "Dark side of the moon" :)> i idvash i . po vuprosa.

Ima koli, ima avtobusi, ima vlakove - vdigash se i idvash. Shte e veselo, daje moje i da se osumne, a puk subota sutrin v Sofia e ama mnOOOOOOOOOOOOOgo spokoina :):):) i posle shte se vurnesh otkudeto i da si tam...

Aide, neka da se zapisvat oshte hora. Hora, ZAPISVAITE SEEEEEEEEEEEE!
Lazar Petrov

Досежно miss pravo

Мнениеот bgjurist » 24 Юни 2004, 12:17

Колежке, ако не дойдете, има опасност с други колеги да осъществим признаците на състава на чл.142-НК от субективна и от обективна страна досежно личността Ви. Но имаме скрита защита - ще се позовем на обичайното право в далечното минало (кражба на мома), в случай че тя откаже приставането!
bgjurist
Потребител

Мнениеот viliana.pavlova » 24 Юни 2004, 17:35

Hm..........Hora, da ne bi veche da ste napusnali zadushnata Sofia?;)
Lipsva mi LARA!!!:)
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот lara » 27 Юни 2004, 21:24

М-д-а-а-а...Бях сигурна, че липсвам на някого.....Тайничко се надявах да е на някоя хубава жена :)))))) И както е видно, Вилиана не ме разочарова.....
ЗДРАВЕЙТЕ...ЛЕХ-ЪРИ.....
Радвам се, че най-сетне, отново ще има среща и ние с Бегемот ще можем да покажем най-новото, което сме усвоили на сухи тренировки (лъжа, лъжа, не ми вярвайте!)
Не сме тренирали, защото ни идва отвътре....
Апропо, нали щяхме да учредяваме едно спретнато клубче "sex-lex" ?!?! Искам да съм учредител.....Искам да ....Абе, ще ви кажа всичко, което искам, ама ако дойдете..вие знаете къде.....
kississssssss (това последното малко като змийско съскане го докарах, ама няма лошо-вие знаете, че не съм такава жена, пардон змия!)
lara
Младши потребител

Мнениеот lara » 27 Юни 2004, 21:33

Абе, сега като се прочетох, май че забравих да кажа на тези, които само четат, а не могат да се престрашат и да дойдат:
Много сме готини! Единствената опасност е, че срещата с нас щи ви остави нелечим спомен за цял живот! "Нелечим" в смисъл, че хич няма да искате да се лекувате от среща с нас! Е, не че няма лечение! Ще идвате по-често на сбирките и..ще сте си в хармонично здраве....
РЕМО????
ЗНАЙКО?????
ХЕБИГАЦУ?????
Къде изчезнахте, приятели?????
И що не се поразмърдате и да чукнете по някой клавиш в тази нишка, а????
То че е жега, жега е, ама а да не проваляме събитие от фундаментална важност, каквото е регулярното lexpdrty!!!
Да ви цункам ли пак? Айде от мен да мине-kiss!
lara
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 29 Юни 2004, 11:39

Да взема да дойда и аз, а :) Или да дойда да ви взема ли.... айде ще видим, до петък има много време :))))))
Mb}|{bT

Мнениеот viliana.pavlova » 29 Юни 2004, 12:03

Ami Lara,
sega, ako kaja, che po jenski se podkrepiame, shte ni obviniat vav feminizam!:) Koeto izobshto ne e viarno;) Prosto Lexparty bez Lara ne e istinsko Lexparty:)
A Zaiko-baiko se e zapisal pod juridicheski psevdonim Lazar Petrov:)
No, se chudia kadwe li e Mishoni?:(((
A, kolkoto do sexlex club....shto neznam az za takava idea ( a nali sam PR na lex?!:)))
viliana.pavlova
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 29 Юни 2004, 12:32

Ама как...тази идея беше поставена на широко обсъждане на последната лекс среща. Имаше също така и малка демо версия в танцувално-театрален вариант, а също и гласуване проведено под формата на одобрителни (леко нечленоразделни) възгласи :))))
Така че самата идея е приета, остава само реализацията :))))
И в тази връзка нека издигна лозунга "Дела, дела и пак дела!!!" :))))
Mb}|{bT

Мнениеот veritas » 29 Юни 2004, 12:32

Гответе се идва учителят по танци:)))
veritas
Младши потребител

Мнениеот Lazar Petrov » 29 Юни 2004, 14:12

Xexexexexexexexexe :)

LEX - "Dela i dokumenti" - nali po Onova vreme imashe takava rubrika :):):)

Dear Lara, makar che nqmam chestta i shtastieto da Vi poznavam, to, e, nadqvam se i tova da stane :):):)
Lazar Petrov

Мнениеот Гери » 29 Юни 2004, 14:19

И нашето :") семейство обсъжда възможността за конституиране в купонният процес! :") Пишете ни за сега! :")
Гери

Мнениеот Mb}|{bT » 29 Юни 2004, 14:21

Браво Лазаре, браво Петров...какво ме направи ти бе :)))) По "онова време" съм бил едва 6-7 годишен (!!!) И овсен всичко друго познаваш Лара, ама не знаеш :)))))
Mb}|{bT

Мнениеот Lazar Petrov » 29 Юни 2004, 17:26

Dear Man :):):)

Che tova - frazata "po onova vreme" mi se stori na mqsto, ne znam ti kak si q iztulkuval <btw - v konspekta po OTP imashe edin ? - "Tulkuvane v pravoto" - durja da se pohvalq, che go znaeh!!!>, ta v taq vruzka se seshtam i za oshte edin izraz, koito sum chuval - "OT BPEME OHO", t.e. <to translate> - "ot otdavna"

xexexexexe

Dear Man,

Ne sum iskal po nikakuv nachin da te obidq, ili neshto podobno - NE! Kum vseki v tozi forum podhojdam, ili pone polagam usiliq, samo i edinstveno nai-pozitivno!

Ako nqkoi sum oskurbil ili neshto takova - molq, NK e pred vas, davaite. Az, taka i taka, ne go znaq......... :):):)

I v taq vruzka - Dear Man, che az sum '84 nabor, predstavi si za kakvo "ide rech", ako stava na ? za "Onova vreme" :):):)

Do Primavera, nadqvam se! :):):)

Btw - ami moje i naistina da sum se zapoznal s Lara, no, za moe ogromno sujalenie, da ne moga da si q spomnq sega. Podoziram edno momiche, koeto imashe super qk boyfriend, deto imam chuvstvoto, che ne stupvashe na zemqta ot tanci-manci, no ne znam... moje i da se zablujdavam...
Lazar Petrov

Мнениеот miron » 29 Юни 2004, 18:58

koj ne stapvashe na zemjata - momicheto ili boyfrienda?
a che lara ne stapva po zemjata, a graciozno se nosi na njakolko santimetra nad neja - to tova e fact notorno izvesten ;-)
miron

Следваща

Назад към Общи дискусии